Ekonomi

ING Bank’tan asgari ücretle çalışanlara büyük müjde: İhtiyaç kredisi faizleri sıfırlandı

ING Bank ile nakit ihtiyacını karşılayabilmek kolay hale geliyor. Ekonomik olarak belirli bir gelir altında bulunan vatandaşlara tanınmayan Kredi imkanı ING Bank tarafından tüm banka müşterilerine fırsat olarak sunuluyor. Faizsiz kredi kullanım fırsatı ile alınan tutarın aynısı geri ödemelerle ödenebilecek. Bu ek ödeme zorluğunu ortadan kaldıracak.

ING Bank, Faizsiz İhtiyaç Kredisi Desteği

ING vatandaşların nakit ihtiyacını karşılayabilmek için avantajlı kredi kampanyası kapsamında faiz indirimi ile kredi kullanabilmeyi destekleyecek yeni bir uygulama başlattı. Kampanyadan yalnızca turuncu ekstra hesaba katılan müşteriler faydalanabilecek. Aylık olarak turuncu ekstra banka kartı ya da kredi kartı ile yapılacak 1.250 TL değerindeki alışveriş tutarı için sunulan kredi faizi sıfırlanıyor. Tüm kampanya süresi boyunca 5 bin TL’ye kadar olan kredi faizi yüzde 0 olarak hesaba yansıyacak.

ING Bank İhtiyaç Kredisi Talebi Limitleri

ING Banka gelerek turuncu ekstra hesaba sahip olan ve 1.250 TL değerinde harcama yapan kişiler faiz sıfırlamasının dışında farklı fırsatlardan da yararlanabiliyor. 5 bin TL’ye kadar olan kredi talepleri için aylık ortalama 1.250 TL vadesiz Türk lirası hesabı bulunan ING Bank hesap müşterileri ödeyecekleri krediler için yüzde 0 oranında faiz fırsatından yararlanarak talepte bulunabilir.

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Kredi faiz oranı: Yüzde 1.59
  • Kredi vade oranı: 36 ay
  • Kredi aylık taksit tutarı: 417,19 TL

Faizsiz Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?

Faizsiz kredi kapsamında sunulan kampanyanın koşulları netleşti. Faizsiz kredi fırsatından yararlanabilmek için; 5 bin TL ve altı kredi kullanımı talebinde bulunmak gerekiyor. Kampanya kapsamında ilk kredi kullanımı için bu geçerli olacak.

Bunun dışında farklı oranlarda kredi talepleri turuncu ekstra hesabı bulunanlara özel olarak yüzde 1.80 olanlarından faiz ile talep edilebilecek. Yapılacak nakit iade işlemlerinde turuncu ekstra hesabı bulunanlara sunulan yüzde 1.80 alanındaki faiz üzerinden hesap edilecek.