Gündem

ING Bank’tan görülmemiş bir kampanya açıklaması; ihtiyaç kredi faizleri bugün itibariyle sıfırlandı! Sıfır faiz ile ihtiyaç kredisi çekmek için tek şart…

Yeni kampanyaları ile müşterilerine daha kazançlı bir bankacılık hizmeti sunmayı hedefleyen bankalar, son dönemlerde kampanyalarının sayısında artışa gitmeye başladı. Bu kampanyalardan birini düzenleyen ING Bank ise, geçtiğimiz gün yeni kampanyasının duyurusunu gerçekleştirdi. Yeni kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisinde faizleri sıfırladığını duyuran ING Bank, sıfır faizli ihtiyaç kredisi için şartlarını açıkladı.

ING BANK, FAİZSİZ KREDİ DÖNEMİNİ BAŞLATTI

Yeni bir kampanya ile banka müşterilerine çağrıda bulunan ING Bank, kredi faizi ne olursa olsun Turuncu Ekstra programı kapsamında alınan nakit iade ile çekilen ihtiyaç kredisinin faizinin sıfırlanabileceğini duyurdu. Bu kapsamda müşterilerinin Turuncu Ekstra programına dahil olmasını şart koşan ING Bank, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile aylık bin 250 TL harcama gerçekleştirilen banka müşterilerinin program kapsamındaki ayrıcalıklardan yararlanabileceğini açıkladı.

FAİZSİZ KREDİDE SINIR 5 BİN TL

Yeni kampanyası kapsamında detaylı bir bilgilendirme gerçekleştiren ING Bank, nakit iadesi kampanyası ile banka müşterilerinin toplamda 5 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaç kredilerini faizsizmiş gibi kullanabileceğini duyurdu. Bu kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisinin faizini yüzde 0’a çeken ING Bank, limiti 5 bin TL’yi aşan kredileri kampanya kapsamına almadı.

TURUNCU EKSTRA PROGRAMI İÇİN AYLIK 2 BİN 500 TL YATIRIM ŞART

Harcama yapmadan Turuncu Ekstra programına dahil olmak isteyen banka müşterileri için de bir alternatif sunan ING Bank, aylık bin 250 TL’lik Turuncu Ekstra Banka Kartı harcaması yerine her ay Turuncu Ekstra Banka Kartı’nda 2 bin 500 TL’lik yatırım bulunması halinde de bu kredi fırsatından banka müşterilerinin yararlanabileceğini açıkladı. Hem harcama hem de yatırım ile banka müşterilerine Turuncu Ekstra avantajları sunan ING Bank, avantajlar kapsamının yüzde 0 faiz ile sınırlı kalmadığını da belirterek, banka müşterilerini Turuncu Ekstreli olmaya davet etti.