ING Bank’tan yeni müşterilerine mart ayı müjdesi Ay sonuna kadar ING’li olan herkese 5 bin TL tutarında faizsiz nakit desteği sağlanacak! ING ihtiyaç kredisi

2021 yılının sonunda yaşanan ekonomik gelişmeler, kısa süre içerisinde gündelik hayat ürünlerinin fiyatlarında değişiklik gözlenmesine ve bu durumun vatandaşların bütçelerine olumsuz etki etmesine sebep oldu. Ek olarak yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının çıkması ve FED faiz kararlarının piyasayı baskılaması da döviz kurlarının ve altın fiyatlarının tekrar atağa kalkmasına yol açtı. Bu durum karşısında daha fazla direnemeyen sektörler, ürünlerine bir kere daha zam yapma kararı aldılar.

Geçtiğimiz yıldan bu yana ekonomi piyasalarında gözlenen bu olumsuz gelişmeler, Türk Lirası’nın değer kaybı yaşamasına ve buna bağlı olarak da vatandaşların alım güçlerinin düşmesine sebep oldu. Alım gücü düşen vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarında artış gözlenmesi, bankaların yeni kampanyalar geliştirmesini sağladı. Bu kapsamda son zamanlarda açıklanan banka kampanyaları içerisinde en çok dikkat çeken kampanyalardan biri ING Bank’ın yeni müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası oldu.

ING Bank’tan İhtiyaç Kredisi Kampanyaları 2022

ING Bank yeni dönemde alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyacı artan vatandaşlar için iki yeni ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyaların biri için üst limit 5 bin TL, diğer için ise üst limit 10 bin TL olarak belirlendi. Kampanyaların, yalnızca yeni ING’liler için geçerli olduğu bilgisi kaydedildi.

ING’den Faizsiz Nakit Desteği!

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem kampanyalarından biri 5 bin TL üst limitli, faizsiz kredi hizmeti olarak karşımıza çıkıyor. İlgili hizmetin azami vade sayısını 6 ay olarak belirleyen ING Bank, kredinin aylık taksit tutarını 833,33 TL olarak bildirdi.

ING’den 10 Bin TL’lik Destek!

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan ikinci destek kampanyasının üst limiti 10 bin TL, faiz oranı yüzde 0,99, azami vade sayısı ise 12 ay olarak belirlendi. Söz konusu kampanyadan yararlanacak olan vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 899,08 TL olarak hesaplandı.

Exit mobile version