Instagram Kullanıcıları Dikkat! Açıklama Yapıldı

Milyonlarca kullanıcının beklediği özellik sonunda geldi. Dünyanın en çok kullanılan ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram yeni özelliğini duyurdu. Instagram, hikayelere koyulan video sürelerini değiştirdi. 60 saniyelik videoların canlı bir testini resmen başlattı.

Yalnızca gönderi özelliği ile hayatımıza giren dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Instagram, zaman içinde hikaye, reels ve IGTV gibi pek çok özellik geliştirdi. Son yapılan güncellemeyle birlikte getirilen yeni özellik ile  Instagram kullanıcılarının attıkları video klipler artık 15 saniyelik bölümlere ayrılmadan 60 saniyelik uzunlukta olacak. Instagram hikayelerde 60 saniyelik videoların canlı bir testini resmen başlattı. Uygulama tarafından yapılan açıklamada, daha fazla yaratıcı özgürlük sağlamak ve yaratıcı araçlarını ve işlevlerini kolaylaştırmak için uygulamanın çeşitli video seçeneklerini daha da entegre etmek amacıyla seçeneğin şu anda küçük bir kullanıcı grubuyla test edildiği belirtildi.

Instagram’a Koyulan Hikaye Süreleri Uzayacak

Instagram tarafından yapılan açıklamada, “Daha uzun Hikaye gönderileri oluşturma yeteneği, topluluğumuz tarafından çok talep ediliyor. İnsanların daha az kesintiyle Hikayeler oluşturup görüntüleyebilmeleri için 60 saniyelik Hikayeleri test etmekten heyecan duyuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Exit mobile version