Instagram Kullanıcılarına Duyuru Yapıldı! Beklenen Özellik Geldi

Milyonlarca kullanıcının beklediği özellik sonunda geldi. Dünyanın en çok kullanılan ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram yeni özelliğini duyurdu. Instagram, en çok kullanılan ve en popüler özelliği olan hikaye ve reels videolarına koyulan müzik seçeneği artık gönderi şeklinde paylaşılan fotoğraf ve videolara da gelecek.

Müzik Özelliği Gönderilere de Eklenecek

Yalnızca gönderi özelliği ile hayatımıza giren dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Instagram, zaman içinde hikaye, reels ve IGTV gibi pek çok özellik geliştirdi. Son yapılan güncelleme ile getirilen yeni özellik ile birlikte Instagram kullanıcıları artık müzik kütüphanesi seçeneğini gönderilerinde de kullanabilecek. Şu an sadece hikaye ve reels video paylaşımlarında olan özellik bunlarla sınırlı kalmayarak gönderilere de getirilebilecek.

Özellik Türkiye’de Test Edilmeye Başladı

Henüz test aşamasında olan ve Hindistan’da beta sürümü yayınlanan özelliğin ne zaman geleceği merak konusu oldu. Gönderi paylaşımı aşamasında müzik ekleme seçeneği ile karşımız gelecek yeni özellikte müzik skalası da arttırılacak. Çok fazla kullanıcının tercih edeceği düşünülen özellik Türkiye’de de test edilmeye başlandı. Özelliğin hem video hem de fotoğraf için kullanıma açık olacağı test aşamasında açıklandı. Kullanıcılar tarafından merakla beklenen özelliğin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Exit mobile version