Instagram Kullanıcılarına Duyuru Yapıldı! Beklenen Özellik Geldi

Milyonlarca kullanıcının beklediği özellik sonunda geldi. Dünyanın en çok kullanılan ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram yeni özelliğini duyurdu. Artık kullanıcılar arşivden fotoğraf ve video silebilecek. Instagram, albümlerden bir fotoğrafı ya da videoyu silme özelliğini getirdi.

Yeni Özellik Şu An Sadece İOS Destekli Telefonlarda

2017 yılı ile birlikte Instagram kullanıcıları, tek bir gönderide en fazla 10 fotoğraf ve video paylaşabiliyordu. Getirilen yeni özellik ile birlikte Instagram kullanıcıları artık ekledikleri bu albümden bir fotoğrafı ya da videoyu silebilecek. Instagram Başkanı Adam Mosseri, yaptığı açıklamada, özelliğin nasıl kullanıldığını anlattı. Mosseri, “Önce üç nokta simgesine, sonra da ‘düzenleye dokunarak kullanıcılar, albümdeki bir fotoğrafı veya videoyu silebilecekler” ifadelerini kullandı.

Şu anda İOS destekli telefonlarda kullanılabilen bu özellik, yakın zamanda Android destekli telefonlara da gelecek.

Yeni Özellik İle Uygulama Hata Verdiğinde Bildirilebilecek

Ayrıca yapılan bir başka açıklama ile Instagram’ ın yeni bir özelliği daha duyuruldu. Yapılan duyuruya göre uygulamanın çalışmasında bir sıkıntı olduğu durumlarda “Rage Shake” ismi verilen yeni özelliği sayesinde, kullanıcılar telefonlarını sallayarak bu durumu bildirebilecekler. Kullanıcılar bunu yaparak uygulamanın hata raporu ara yüzünü görüntüleyebilecek.

Exit mobile version