EkonomiGündem

İnternet Abonelerini Üzülecek: 01 Aralık’tan İtibaren İnternet Ücretlerine Zam!

Milyonlarca internet abonesini üzecek yeni bir zam haberi duyuruldu. Uygulanacak zam 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak. Açıklanan zam haberinde, internet paketleri, tek seferlik tarife ücretleri ve statik IP ücretlerine zam yapılacağı belirtildi.

Yüksek enflasyon ve döviz kurundaki anormal artışlar nedeniyle internet ve GSM ücretlerine yeni zam haberleri açıklamaya devam ediyor. Aldığımız son dakika bilgilere göre, Türk Telekom internet paket ücretlerine, tarife ücretlerine ve statik IP ücretlerine zam yapacağını duyurdu.

Türk Telekom tarafından yapılan duyuruya göre, uygulanılacak zam kurumsal ve bireysel müşterileri kapsayacak olup, yapılacak zammın 1 Aralık 2022 tarihiden itibaren geçerli olacağı belirtildi. Son yapılacak internet zammı ile birlikte Türk Telekom internet fiyatlarına 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren 75 TL civarında zam gelmiş olacak.

1 Aralık 2022 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtilen internet zammı ile ilgili Türk Telekom’dan şu açıklama yapıldı. Türk Telekom, “1 Aralık 2022 tarihinden itibaren ile geçerli olmak üzere internet paket ücretleri, tek seferlik tarife ücretleri ve Statik IP paket ücretlerinde fiyat düzenlemesi yapılacaktır.

Kampanyalara katılım sağlamış, taahhütleri devam eden müşterilerimiz ve 1 Aralık 2022’ye kadar kampanyalara katılım yoluyla Türk Telekom abonesi olacak müşterilerimiz taahhütleri süresince internet paket ve Statik IP paket fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhüt süresi bitiminden sonra müşterilerimizin mevcut paketleri güncel tarife ücreti üzerinden ücretlendirilecektir.” denildi.