GündemKamu

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat: Özel açıklama yapıldı!

Akbank internet sitesi üzerinden internetten alışveriş yapanlar içim kampanya açıklamasında bulundu. n11’den alışveriş yapan Akbanklılar için özel avantajlar sunulduğunu bildirerek duyuruda bulundu.

n11 ödemelerini Akbank üzerinden havale olarak alan n11 iş ortaklarına özel sunulan hoş geldin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Hoş geldin avantajları ile 12 ay boyunca belirli bankacılık işlemlerinizi ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz. Akbank’ın size özel sağlayacağı avantajlar:

Akbank İnternet ve Mobil kanallarından;

100 Havale
100 EFT
Akbank şubelerinden;

2 adet 25 yapraklı Çek Karnesi (vergi hariç)
50 adet Çek Tahsilatı
1 yıl sonrasında iş ortaklarına sunulan muafiyet adedi tekrar değerlendirilecektir.

Akbank tekliflerinden nasıl yararlanacaksınız?

Tekliflerden yararlanmak için Akbank müşterisi olmanız gerekmektedir;

Üye işyeri, maaş anlaşması, taksitli ticari kredi için sunulan avantajlardan yararlanmak için Müşteri İlişkileri Yöneticilerimize, n11 iş ortağı olduğunuzu belirten bir belge/kart göstermeniz ve size özel sunduğumuz tekliflerden yararlanmak istediğinizi söylemeniz yeterlidir.
Ticari Kredi Kartı ile sunulan avantajlardan yararlanmak için HEDIYE yazip 4566’ya SMS göndermeniz yeterli olacaktır.
Hoş geldin avantajlarından yararlanmak ve «0» Faizli Ticari Artı Para Kredisi fırsatını değerlendirmek için Akbank nezdindeki hesabınıza ilişkin IBAN bilgisini n11 satıcı panelinde değiştirmenizden sonra hesaba gelen ilk ödemeden itibaren belirlenen avantajlar otomatik olarak tarafınıza tanımlanacaktır.
Bankacılık Ürün Tekliflerinin dilerseniz sadece birinden, dilerseniz birden fazlasından yararlanma şansına sahipsiniz.
Akbank, müşteriye sunulan faiz oranlarını, vadelerini, kredi kullandırım ücretlerini, komisyon oranlarını ve sunulan diğer avantajları değiştirme hakkını saklı tutar.