İnternetten başvuru ile anında 40 bin liraya kadar kredi alabilirsiniz!

Aktif Bank üzerinden yapılan açıklamada internet üzerinden anında kredi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası kapsamında yapılan açıklamada 40 bin liraya kadar kredi verilebileceği ifade edildi.

Yapılan açıklamada Nkolaykredi.com adresi üzerinden kısa başvuru formu doldurularak evrakların ekrandan onaylanması ile 40 bin liraya kadar kredinin hesabınıza aktarılabileceği N Kolay Kredi ile şubede sıra bekleme, sayfalarca kağıdı imzalama, üstüne üstlük kredi kartı gibi ek ürün satın alma zorunluluğu olmadığı vurgulandı.

KREDİNİN DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“​Nkolaykredi.com adresine girin, kısa formu doldurup, evraklarınızı ekrandan onaylayın, 40.000 TL’ye kadar krediniz hesabınızda olsun.

N Kolay Kredi ile şubede sıra bekleme, sayfalarca kağıdı imzalama, üstüne üstlük kredi kartı gibi ek ürün satın alma zorunluluğu yok.​

Üstelik paranıza daha kolay ulaşabilmeniz için ücretsiz N Kolay Banka Kart sahibi olacaksınız.​”

FAİZ ORANLARI VE GERİ ÖDEME 

​Yıllık Toplam Faiz Maliyeti Tablosu ise Aktif Bank tarafından şöyle belirtilerek açıklaması şöyle yapıldı:

“N Kolay Kredi faiz oranı, kredi notunuza göre değişkenlik gösterebilir. Hesaplamada kullanılan %1,80 aylık akdi faiz oranı sigorta talep eden, en yüksek skor bandında bulunan kişiler için geçerli olan kredi faizidir. Kredi Tahsis ücreti kredi tutarının %0,5 kadar olup %5 BSMV içermektedir. Aylık maliyet oranı %2,1932; yıllık ise %29,7371’dir. Kullandırımdan önce kredi notuna uygun olan faiz kişinin onayına sunulur. Hesaplamalara sigorta dahil edilmemiştir. Sigorta primi kredi tutarı, kredi vadesi ve müşterinin yaşına göre değişkenlik gösterecektir.”

KREDİ NASIL KULLANILIR?

Aktif Bank İnternet Şubesi’ni kullanarak kredinizi ücretsiz olarak transfer edebilirsiniz. Bununla birlikte Türkiye’deki tüm PTT’lerden, paranızı ücretsiz alabileceğiniz belirtildi ve N Kolay Banka Kart’ınız ile istediğiniz ATM’den paranızı çekebileceğiniz vurgulandı.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.

Exit mobile version