İntihar eden Melisa’nın babası konuştu: “Çok karamsardı…”

Babasının silahıyla intihar eden Melisa K.'nın, onun yüzünden intihar ettiği iddia edilen babası konuştu. Baba Özay K. kızı için; "Çok karamsardı" dedi.

Melisa K. intihar etmiş, genç kızın sosyal medya paylaşımları sebebiyle babası yüzünden intihar ettiği iddia edilmişti. Emniyet güçleri tarafından yürütülen süreçte emekli astsubay olan baba Özay K. gözaltına alındı. Baba verdiği ifade sonrası serbest bırakıldı. İntihar eden genç kız, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babasının odasına kendisini asması için ip bıraktığını, tabancayla kendisini öldürmesi için teşvikte bulunduğunu ifade etmişti.

Dün ortaya çıkan ve sosyal medyanın gündemine oturan 15 yaşındaki Melisa‘nın intiharına ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Yaşanan olayın ardından genç kızın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gündeme geldi. İntiharından önce kendine ait sosyal medya hesabından paylaşım yapan 15 yaşındaki genç kızın; “Hayatımın sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Bu gece sitede son gecem olacak gibi, yani haberiniz olsun. Bir şey değişmeyecek, iki yıl oldu, değişmeyecek. İki yıldır değişmeyen şey sizin sözlerinizle değişmeyecek, şimdi lütfen bırakın biraz daha sakinleşip gideyim” dediği görüldü.

“KIZIMI SEVERDİM”

Buse Melisa K.’nın intiharından hemen önce, kendisini öldürmesini istediği söylenen baba Özay K. ile tartıştığı öğrenildi. Sosyal medyadaki paylaşımların ortaya çıkması üzerine baba Özay K. emniyete götürüldü. Baba Özay K. ifadesinde; “Sosyal medyada çok karamsar şarkılar dinliyordu. Ağabeyi gibi üniversiteyi kazanmasını istiyordum. Bu yüzden derslerine çalışmasını söyledim. ‘Mart ayından beri hiç dersleri takip etmiyor muydun?’ dedim. Kızımı severdim. Aramızda problem yoktu. Sosyal medyada yazılanlara çok üzüldüm” dedi.

Yapılan işlemler sonrası ‘intihara sürükleme’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Özay K., serbest bırakıldı.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version