IPhone Kullanıcılarına Güzel Haber! O Uygulama İçin Beklenen Özellik Geldi!

Dünyanın dört bir yanında en çok kullanılan markalardan biri olan Apple markanın IPhone akıllı telefonları için her gün yeni bir özellik karşımıza çıkıyor. Son olarak mesajlaşma ve konuşma uygulaması olan ve milyonlarca kullanıcı bulunan Whatsapp’tan IPhone sahiplerine güzel bir haber verildi. Milyonlarca IPhone kullanıcına sunulan yeni özelliğin detayları…

Bu Özellik İçin Çalışmalar Başladı!

IPhone kullanıcıları için Whatsapp, beklenen açıklamayı yaptı. Uzun süredir Android kullanıcıları, Iphone telefona geçerken mesajlarının aktarılamamasından şikayetçiydi. Alınan yeni karara göre Android üzerinden İOS’a geçmek isteyenlerin Whatsapp mesajları da aktarılabilecek.

Bu yeni özellik mesajlarını saklamak isteyen binlerce kullanıcının yüzünü güldürdü. IPhone’a geçmek isteyen kullanıcıları için bu özellik henüz test aşamasında. iOS platformuna aktarma özelliği iOS 22.2.74 WhatsApp Beta test aşamasında olan bu yeni özellik merakla araştırılıyor.

Whatsapp mesajlarının aktarılmasını isteyenler için bir bildirim gelecek. Bildirimin kabul edilmesinin ardından aktarma işlemi başlatılacak. Android kullanıcıları bugüne kadar aktarma işlemlerini  Lighting ve USB-C  ile sağlıyordu. Bu yeni özellik sayesinde buna gerek kalmayabilir. Ancak hangi sürümlerin bu yeni özelliği kullanabileceği ve bu yeni özelliğin hangi tarihte kullanıcılara açılacağı henüz bilinmeyenler arasında. Fakat iddialara göre İOS 14 ve altı sürüme sahip olan cep telefonları bu sürümden yararlanamayacak. Gözler şimdiden gelecek açıklamaya çevrildi.

Exit mobile version