iPhone telefon kullananlar dikkat: Resmen açıklandı!

Apple tarafından İphone kullanıcılarını ilgilendiren çok önemli bir açıklamada yapıldı. Yapılan açıklamaya göre kullanıcıların dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor. Ancak endişelendiren bu açıklama bazı modeller için geçerli.

Apple, iPhone 12 serisi ve MagSafe aksesuarları hakkında endişe verici bir uyarıda bulundu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, cihazların kalp piline olumsuz etkisi göz önüne alınarak 15 cm uzak tutulması gerekiyor.
Apple, resmi blog sitesi üzerinden, iPhone ve MagSafe aksesuarları kullananlar için önemli bir açıklamada bulundu. Teknolojinin önde gelenlerinden biri olan şirket, yeni modellerdeki mıknatısların kalp pili kullanan kişiler için risk oluşturabileceği duyurdu.

Kablosuz şarjlarda 30 cm uzaklık

Yeni modellerin risk oluşturmasını engellemek için ise Apple cihazların tıbbı cihazlardan en az 15 santimetre uzakta tutulmasını öneriliyor. Öte yandan bu durum kablosuz şarj için 30 santimetre mesafe olarak açıklandı.
Şirket açıklamasında yeni cihazların içindeki mıknatıslar, özellikle kalp pilleri ile defibrilatörler gibi tıbbi cihazlara karşı tetikleyici etki gösterebiliyor.

İphone 12 Pro ve Pro Max cep telefonu modelleri, artan döviz kuru ve getirilen ek ÖTV zamla beraber 14.999 TL başlangıç fiyatı ile piyasada satışa sunuldu. Loş ışıkta çekilen fotoğrafları ileri bir seviyeye taşıyan Pro kamera sistemi teknoloji severlerden yoğun ilgi görüyor.

Exit mobile version