Irak’ta düğünde yangın faciası: 114 kişi öldü, çok fazla yaralı var!

Irak’ın Musul kentinde düğünde yangın çıktı. Havai fişekler nedeniyle çıktığı düşünülen yangında 114 kişi hayatını kaybetti, 150 kişiden fazla yaralı var. Yetkililer can kaybının artabileceğini belirtti.

Irak’ta yangın faciası! Irak’ın Musul kentinde gerçekleşen düğünde yangın meydana geldi. Havai fişek nedeniyle başlayan yangında en az 114 kişi öldü, 150’den fazla kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında gelin ve damadın da olduğu öğrenildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak kapalı alanda kullanılan havai fişeklerin yangına neden olmuş olabileceği ifade edildi. Can kaybının artmasından endişe ediliyor.

OLAYA TANIKLIK EDEN KİŞİDEN AÇIKLAMA

Olaya tanıklık eden Lüey Bünyamin de düğünde bir anda salonun her bir tarafını alevlerin sardığını, itfaiye, sivil savunma, istihbarat, polis ve askerin olay yerine geldiğini ifade etti.

‘FACİA YAŞADIK’

Akrabalarından yaralananların olduğunu dile getiren Bünyamin, çok büyük bir facia yaşadıklarını, ambulansların gelmediğini ve cesetleri çıkaramadıklarını söyledi. Bünyamin, yangında iki yakın akrabasının öldüğünü ve birçok kişinin durumuyla ilgili henüz bilgi alamadıklarını belirtti.

Exit mobile version