Magazin

İrem Derici’nin Balıkesir anısı güldürdü: “Beş sene Balıkesir’e giremedim”

Ünlü şarkıcı İrem Derici, özel hayatı ve açıklamalarıyla sıkça gündeme geliyor. Son olarak, Eser Yenenler’in sunduğu ‘Linç@’ adlı YouTube programına konuk olan Derici, kariyerinin başlangıcında yaşadığı ilginç bir olayı paylaştı. İrem Derici, “Kalbimin Tek Sahibi” şarkısıyla yükselişe geçtiği ilk yıllarda Balıkesir halkı tarafından boykot edildiğini ve tam 5 sene boyunca Balıkesir’e giremediğini açıkladı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve argo yorumlarıyla dikkat çeken İrem Derici, Eser Yenenler’in moderatörlüğündeki programda bu olayı detaylarıyla anlattı.

“Eşek videosunu benim kaldırdığımı düşündüler…”

Şarkıcılığa başladığı dönemde “Kalbimin Tek Sahibi” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Derici, bu şarkının ardından yaşananlarla ilgili şu detayları paylaştı:

Eser Yenenler’in okuduğu bir yorum üzerine Derici, “Ben Balıkesir’e beş sene giremedim” dedi. Olayın perde arkasını anlatan Derici, şu ifadeleri kullandı: “Hikaye şu, hayatımda ilk olarak Beyaz Show’a konuk oldum. O dönem ‘Kalbimin Tek Sahibi’ videosu hızla popülerlik kazanıyordu. Ben Beyaz Show’a katıldığımda Türkiye’nin en çok izlenen videosu 72 milyon izlenmeyle ‘Balıkesir’in Çılgın Eşekleri’ adlı bir videoya aitti. Canlı yayında, ‘Tek rakibim Balıkesir’in Çılgın Eşekleri’ dedim. Beyaz da ‘O ne?’ dedi. ‘Söyleyem izlesinler’ dedim. Ancak bu sözlerimden sonra 2 saat içinde Balıkesir’in Çılgın Eşekleri videosu YouTube’dan kaldırıldı. Muhtemelen şikayet edildi. Bu olayın ardından Balıkesir’de beni boykot ettiler. ‘Allah belanı versin İrem Derici’, ‘Gururumuz Balıkesir’in Çılgın Eşekleri’ni sildirdin’, ‘Senin yatacak yerin yok’ gibi yorumlar geldi. Balıkesir’den konser teklifi alamadım, sınırı geçerken korktum. Ancak ben o videoyu sildirmediğim halde, insanlar buna beni suçladılar. Şarkım şu an 300 milyon izlenmeye ulaştı. Balıkesir beni sonunda affetti, ama bu süreç oldukça zorlu geçti.”

İrem Derici’nin geçmişte yaşadığı bu olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.