İrem Derici’nin eski aşkı Cem Belevi, yeni bir ilişkiye başladı! Cem Belevi’nin yeni sevgilisi ortaya çıktı!

Şarkıcılık ile başlamış olduğu kariyerinde oyunculuğu da deneyimleyen ve hayran kitlesini genişletmeyi başaran Cem Belevi, yeni bir aşk iddiası ile gündeme geldi. Belevi’nin İrem Derici ile yaşadığı ilişkinin üzerine kimin ile aşk yaşamaya başladığı merak konusu oldu.

İKİNCİ KEZ ALDATILDIĞINI AÇIKLAMIŞTI!

Bir süre önce ünlü şarkıcı İrem Derici ile yeni bir ilişkiye başlayan ancak sonrasında İrem Derici’nin de açıklamalarından anlaşıldığı üzere Derici’yi aldatarak farklı bir yola giden Cem Belevi, birçok hayranı tarafından oldukça eleştirilmişti. Ayrılığın üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra pişman olan ve İrem Derici’nin gönlünü tekrar kazanan Cem Belevi, aynı hatayı ikinci kere yaparak İrem Derici’yi bir kez daha aldattı.

KAFALAR KARIŞTI!

Son dönemlerde seslendirdiği şarkılardan ve sahne şovlarından çok özel hayatı ile gündeme gelmeye devam eden Cem Belevi, yeni bir iddia ile daha adından söz ettirmeyi başardı.

Geçtiğimiz günlerde “Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programının yorumculuğunu üstlenen isimlerden birisi olan Bircan Bali’yi takibe alan ve Bali’nin hesabından paylaştığı yeni fotoğrafları tek tek beğenen Cem Belevi’nin, Bircan Bali ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

İKİLİ HAKKINDA BÜYÜK İDDİA!

Kızının babası ile aylar önce boşanan ancak sonrasında ilişkisine ikinci bir şans vermeye karar veren Bircan Bali, geçtiğimiz günlerde eski eşi ile yine yollarını ayırmış olduğunu duyurdu. Cem Belevi tarafından yakın takibe alındığı görülen Bircan Bali, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile aşk iddiaları konusunda kafaların bir kez daha karışmasına sebep oldu.

Aktif olarak kullandığı resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yayınlayan Bircan Bali paylaşımına “12.08.2022” tarihini düştü. Bircan Bali’nin paylaşımın üzerinden 3 dakika geçtikten sonra Cem Belevi de Twitter hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. “CB” ifadesinin yanına sonsuzluk işaretini koyan Cem Belevi, bu paylaşımı ile aşk iddialarını adeta doğrulamış oldu.

Exit mobile version