İş arayan vatandaşların dikkatine: Türkiye İş Kurumları, en az asgari ücret karşılığında istihdam edilecek olan personel arayışını başlattı! İŞKUR ilan başvurusu

Her yıl hem kendi bünyesinde geliştirmiş olduğu istihdam projeleri hem de diğer kurumların personel alımı ilanları ile milyonlarca vatandaşın iş sahibi olmasını sağlayan Türkiye İş Kurumları, bu yıl da personel istihdamı yapmaya devam ediyor. Yeni yıla girilmesi ile birlikte 2022 personel alımı ilanlarını yayınlayan Türkiye İş Kurumları, mart ayı ilanlarını güncelledi.

İŞKUR Personel Alımı İlanları

Türkiye İş Kurumları hem kamu personel alımı ilanlarını hem de özel sektör personel alımı ilanlarını yayınlayan, tek yetkili kurum olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda mart ayı personel alımı ilanlarını güncelleyen kurum, büro personeli, beden işçisi, sıhhi tesisatçı, çağrı merkezi elemanı, gayrimenkul danışmanı ve daha pek çok farklı iş koluna yönelik alım ilanlarını kamuoyu ile paylaştı.

İŞKUR’un resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan personel alımı ilanları aracılığı istihdam edilecek olan adayların, en az asgari ücret karşılığında görevlendirilecekleri bilgisi paylaşıldı.

İŞKUR İlanlarına Kimler Başvuru Yapabilir?

Yeni dönemde Türkiye İş Kurumlarının resmi internet sitesinde yer alan personel alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların, ilgili ilana göre değişiklik gösteren başvuru şartlarını sağlıyor olmaları gerekmektedir. Ancak İŞKUR ilanlarına başvuru yapabilmenin ilk şartı, kuruma kayıtlı olmak ve şu an da iş arama süreci içerisinde olan işsiz olmaktır.

İŞKUR İlanlarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Kurumlarının resmi internet sitesi aracılığı ile istihdam edilmek isteyen adayların, sisteme kayıtlarını tamamlamış olmaları ve iş arama durumlarını güncellemeleri gerekmektedir. İlgili bilgi ekranlarını doğru ve eksiksiz olarak dolduran adaylar, site içerisinde bulunan “ara” kısmından deneyimlerine göre değişiklik gösteren iş ilanlarına ulaşabilir ve aynı ekrandan başvuru yapabilirler.

Exit mobile version