İş arayanlar dikkat: Belediyelere personel alımı yapılacak: İŞKUR üzerinden başvuru!

İŞKUR, Tokat ilinin Almus ve Reşadiye ilçelerinde bulunan belediyeler için personel alımı başlattı. Almus ve Reşadiye belediyeleri bünyesinde kaynakçı ve kanal ızgara işçisi pozisyonlarında çalışacak personel aranıyor. İş başvurusu yapmak isteyen adayların başvuru şartları ve detayları haberimizde...

Başvuru Şartları ve Nitelikler

Tokat iline bağlı Almus ilçesinde bulunan Ataköy Belde Belediyesi, kaynakçı işçi alımı için başvurularını kabul ediyor. Başvuru şartları şu şekildedir:

Reşadiye ilçesine bağlı Demircili Belde Belediyesi ise kanal ve ızgara işçisi alımı için personel arayışında. Başvuru şartları ise şu şekildedir:

Başvuru Yöntemleri ve Son Başvuru Tarihi

İş başvuruları için son tarih 20 Mayıs 2024 olarak belirlenmiştir. Başvuru sürecinde adaylar, İŞKUR’un telefon hattı olan 170 numarasından, internet sitesi üzerinden kullanıcı adı ve şifreleriyle, veya hizmet noktalarına giderek başvurularını tamamlayabilecekler.

Bu personel alımları, iş arayanlar için önemli bir fırsat oluşturuyor. Almus ve Reşadiye ilçelerinde yaşayan ve iş arayan vatandaşlar için bu alımlara başvurarak istihdam edilme şansını yakalayabilirler.

Exit mobile version