İş arayanlar dikkat! Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alacak: İşte koşullar…

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü’nce çeşitli kadrolar için işçi alımı gerçekleştirileceği kaydedildi.

Basın İlan Kurumu sayfasında paylaşılan bilgiye göre 2021 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere 30 nitelikli eleman alımı gerçekleştirilecek.

Adaylar Zonguldak’ta istihdam edilecek ve başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak.

Zonguldak’ta iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı başvuru şartlarıyla son başvuru tarihlerine ilişkin bilgi almak amacıyla araştırmalarına başladı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı başvurusu nasıl gerçekleştirilir? Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK personel alımının şartları ne ve son tarih ne zaman? 2021 TTK nitelikli işçi alımı başvuru tarihi ile şartları…

TTK işçi alımı ne zaman?

Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı başvuruları, 22-26 Kasım 2021 tarihlerinde 5 gün boyunca İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden gerçekleştirilebilecek.

TTK işçi alımı başvuru şartları…

İlanın yayımlanmış olduğu dönemden itibaren en az 18, en çok 34 yaşında olması ve 35 yaşından gün almamış olması gereklidir.

Mekanizasyon ve pres işçisi, elektrik işçisi, ağaç işleri işçisi, talaşlı imalat işçisi ve kaynak işçisi olmak üzere toplamda 30 nitelikli işçi alımı yapılacak. İş ilanlarında alanlarıyla ilgili olarak meslek liselerinden mezun olma şartı yer alıyor.

Exit mobile version