İş arayanlara müjde! Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi personel alımı müjdesi verdi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 18 yaş üzeri personel alımı yapacağını duyurdu. İş arayan binlerce genç detayları ve şartları incelemeye koyuldu. 31 sürekli işçi alım açan üniversite ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi birçok alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Bakım, onarım, elektrikçi ve marangoz gibi farklı alanlarda 31 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. İş arayışında olan gençler alım detaylarını incelemeye başladı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kısaca VYY, çeşitli alanlarda 31 sürekli işçi alımı için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kamu ilan sayfası yani İŞKUR üzerinden başvuruların yapılabileceğinin duyurusunu yaptı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’ne sürekli işçi olarak alınacak branşlar

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi personel alımı duyurusu ile birlikte hangi alanlar için alım yaptığını da açıkladı. Bu branşlar; Bakım ve Onarım Hizmetleri (Makine Bakım ve Onarım İşleri, Elektrikçi, Sıhhi Tesisat İşleri), Marangoz, Hayvan Bakıcısı (Van Kedisi), Diğer Hayvan Yetiştirme İşleri, Diğer Hayvan Yetiştirme İşçileri, Tarım İşçisi, Bahçe Bakım İşçisi şeklinde alanlar için ilan açtığını duyurdu.

Başvuru şartları, tarihi ve yeri

31 sürekli işçi alımı açarak iş arayan gençlerin yüzünü güldürmeyi başaran Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, başvuru şartlarını taşıyanların başvurularını değerlendirmeye alınacağını da belirtti. Bu personel alımına başvurmak için gereken şartlar şu şekildedir;

Şeklinde ki şartları taşıyanlar Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin 31 sürekli işçi personel alımı ilanlarına başvuru yapabileceklerdir. Başvurular, 2 Ocak 2024 ile 8 Ocak 2024 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu kısaca İŞKUR resmi internet adresinden veya Alo 170 hattını arayarak bizzat kendileri başvuru yapabilecek. Başvuruyu yapan adayların, başvuru sürecini ise Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin internet adresi üzerinden takip etmeleri gerekmektedir.

Exit mobile version