İş Bankası 20.000 TL veriyor! Hemen başvuran aynı gün alabilir

İş Bankası, 2024 yılında müşterilerine özel bir finansman imkanı sunarken bu kampanyanın ayrıntıları da  paylaşıldı. Bu noktyada anında Bayram Kredisi verileceği bildirilerek bu kredi, ihtiyaç sahiplerine hızlı ve pratik bir şekilde nakit desteği sağlayacağı ifade edildi.

FAİZ ORANLARI

Anında Bayram Kredisi, 250.000 TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarını karşıladığı belirtilirken İş Bankasından yapılan açıklamada müşterilerine özel faiz oranları sunarak ödeme kolaylığı sağlandığı ve faiz oranları, müşteri özelliklerine, kredi tutarına ve vadesine göre değişiklik gösterdiği bildirildi. Bu kredi tutarına göre farklı vade seçenekleri sunulurken 100.000 TL üzerindeki krediler için vade süresi 12 ay ile sınırlıyken, 50.000 TL – 100.000 TL arası krediler için 24 ay vade seçeneği sunulduğu ifade edildi. Ayrıca 50.000 TL ve altındaki kredilerde ise azami vade süresi 36 ay olarak belirleniyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Anında Bayram Kredisi için başvurular oldukça kolay. İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden başvuru yapmak mümkün. İşCep üzerinden başvurmak için adımlar oldukça basit olurken bunun için de “Krediler > Kredi Başvurusu Yap > Anında Kredi veya Başvurular > Krediler > Anında Kredi” adımları takip edilmesi gerekiyor ve İnternet Şubesi’nden başvurmak isteyenler de “Kredilerim > Anında Kredi veya Başvuru-Ürünler > Anında Kredi” adımlarını takip edebilir.

GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ALABİLİRSİNİZ

Her müşteriye özel olarak belirlenen faiz oranları ve esnek vade seçenekleri ile İş Bankası, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor. Anında Bayram Kredisi ile bayramınızı daha huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Exit mobile version