İş Bankası 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi veriyor

İş Bankası tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşlar 3 ay sonra ödemeye başlayabilecek. Ayrıca yapılan açıklamada kredi için başvuruların nasıl yapılacağı da paylaşıldı.

Tüketici kredisi veya bireysel ihtiyaç kredisi olarak da bilinen ihtiyaç kredisi, esnek kredi ödeme planı ile ihtiyaçlarınızı en kolay yoldan karşılayabilmenize imkan tanıyan bir bankacılık hizmeti olduğu belirtilen açıklamada ihtiyaç kredisi sayesinde elektronik, beyaz eşya veya eğitim gibi farklı alanlar için ihtiyaç duyulan nakde kolayca ulaşmanın mümkün olduğu ifade edildi.

3 AY GERİ ÖDEME YOK

Yapılan açıklamada “İhtiyaç kredinizi size özel* belirlenen ihtiyaç kredisi faiz oranıyla dilerseniz aylık eşit taksitlerle, dilerseniz kişiye özel esnek taksitli** ödeme planıyla kullanabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi ve anında krediye başvuru yaparken ilk taksitinin 3 ay sonra olacak şekilde geri ödeme planı belirlenebileceği bildirildi.

BAŞVURU DETAYLARI 

Bu kredi için başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını İşCep uygulamasından, internet şubesinden, internet sitesinden, bankamatiklerden, SMS ile ve telefon şubesinden yapabileceklerdir. SMS ile başvuru yapacak olan vatandaşlar aralarında birer boşluk bırakıp “NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR” yazarak 4402’ye SMS göndermek sureti ile başvuru yapılacaktır.

Aşağıdaki link üzerinden kredinin detaylarına ulaşabilir ve açılan sayfadaki ‘başvur’ butonuna tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version