Ekonomi

İş Bankası, Akbank, Garanti Bankası, TEB duyurdu: 2021’de başvuru yapana en az 800 TL geri ödemesiz olarak veriliyor!

İş Bankası, Akbank, Garanti Bankası, TEB resmi internet sitesi üzerinden emekliler için güzel haberi verdi. Özel bankalar tarafından yapılan açıklamaya göre, 2021 yılında maaşını 3 yıl çekme sözü verene promosyon ödemesi yapılacak. En az 800 TL olarak açıklanan ödemelerin bankalara göre farklılık gösterdiği öğrenildi. İşte bankaların 2021 promosyon açıklamaları…

Salgın sürecinde çeşitli kredi kampanyalarını duyuran özel bankalar, 2021 promosyon ödemelerine ilişkin de açıklamalarda bulundular. İş Bankası, Akbank, Garanti Bankası, TEB resmi internet sayfaları üzerinden yaptığı açıklama ile 3 yıl maaşını çekme sözü verenlere yaptıkları ödemeleri duyurdular. İşte bankaların promosyon ödemeleri…

İş Bankası

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2020/2023 dönemi için 1.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurt genelinde sayısı 1.300’e yakın şube ve 6.500’ü aşkın Bankamatik aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, en yakın İş Bankası şubesinden, İnternet Şubesi’nden ya da İşCep’ten emekli maaşlarını kolayca taşıyabiliyor.

Akbank

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 18 Kasım 2020 – 31 Mart 2021 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 1.250 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.

Garanti Bankası

Garanti BBVA ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında imzalanan protokol ile, 1-28 Şubat 2021 tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan alma taahhüdü veren emekliler, ek ürün koşulu olmadan, 1.200 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 800 lira, 1.500-2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 1.000 lira, 2.500 lira ve üstünde maaş alanlara ise 1.200 lira nakit promosyon ödemesi yapacak.
Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, ATM, mobil veya internet bankacılığı aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.

TEB Bankası

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz

1.600 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor.