İş Bankası araba almak isteyenler için duyurdu: Aylık bin 400 TL ödeme ile 50 bin TL veriyor!

Sıfır araba satın almak isteyen vatandaşlar için İş Bankası kredi kampanyasını duyurdu. Banla tarafından yapılan hesaplamalara göre, 50 bin TL taşıt kredisi çeken vatandaşa aylık 1.410,67 TL geri ödeme imkanı tanınıyor. Peki, İş Bankası taşıt kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir? Kimler taşıt kredisi kampanyasından faydalanabilir?

Araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını araştırıyorlar. İş Bankası resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile güncel kredi duyurusunda bulundu. Banka araç satın almak isteyen vatandaşlara aylık 1.60 faiz oranı imkanı tanıyor.

Taşıt kredisi özellikleri nelerdir?

Sıfır kilometre araç alırken genellikle kefil şartı aranmaz. Aldığınız aracı ödeme süreci boyunca rehni ile kullanabilirsiniz. İkinci el araç alırken ise kefil şartı aranabilir ve taşıtın kasko değeri üzerinden kredi çekilebilir.

Taşıt Kredisi Nasıl Alınır?

Bireysel müşterilere kullandırılacak taşıt kredilerinde kredi tutarı,

0 km taşıtlarda, taşıtın nihai fatura değerinin 120.000 TL’ye kadar olan kısmı için %70’i, 120.000 TL’nin üstünde olan kısmı için %50’si dikkate alınarak hesaplanır.
2. el araçlarda ise noter satış bedelini aşmamak şartıyla, taşıtın kasko değerinin 120.000 TL’ye kadar olan kısmı için %70’i, 120.000 TL’nin üstünde olan kısmı için %50’si dikkate alınarak hesaplanır.
0 km taşıt (araç) kredisini kefilsiz*, sadece satın aldığınız aracın rehni ile kullanabilirsiniz.

* Kredi taleplerinde kefil koşulu aranmamakla beraber şubeler uygun gördükleri takdirde kefil talep etme hakkına sahiptir.

Taşıt Kredisi Başvurusu için Gerekenler

Başvuru sahibi ve kefiller için gerekli olan belgeler şunlardır:

Taşıt Kredisi Başvuru Formu,
Nüfus cüzdanı ya da sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi,
Gelir durumunuzu gösterir belge,
0 km araçlar için alacağınız taşıta ait proforma faturası,
2.el taşıt alacaksanız satışı yapan kişiye ait son Motorlu Araç Tescil ve Trafik Belgesi.

Exit mobile version