İş Bankası araba almak isteyenler için duyurdu: Suzuki araçlar için 31 Mart tarihine kadar geçerli!

İş Bankası sıfır araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kredi kampanyasını açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamada, Suzuki marka Swift veya Vitara model araç alımlarında %0’dan başlayan faiz fırsatı sağlanacağı açıklandı. İşte İş Bankası tarafından yapılan o açıklama…

İş Bankası 31 Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere Suzuki marka Swift veya Vitara model araç alımlarında %0’dan başlayan faiz fırsatı sağladığını açıkladı.

Banka kampanya şartları ise şöyle açıklandı:

Kampanya 31 Mart 2021 tarihine kadar sadece Suzuki yetkili bayilerinden satın alınacak Suzuki marka Swift veya Vitara (GL+4X2 Tek renk ve Çift Renk Hariç Tüm Versiyonlar) model araçlar için geçerlidir.

Yukarıda yer alan tablo bireysel nitelikli Taşıt Kredisi koşullarına göre hesaplanmıştır. Yıllık toplam maliyet oranı hesaplamasına tüm vergiler dahil edilmiş olup, sigorta masrafları dahil edilmemiştir. Toplam ücret, kredi tutarının % 0,5’i (binde beş) oranında hesaplanan tahsis ücreti ve 24,82 TL rehin tesis ücreti bedellerinden oluşmaktadır. Kredi tutarı ve vadeye göre tahsis ücreti, yıllık maliyet oranı ve taksit tutarı değişebilecektir. Tahsis ücretine BSMV dahildir.

Farklı tutar ve vadeli taşıt kredisi talepleriniz de yine şubemizce değerlendirilebilecektir.

Bireysel taşıt kredilerinde satın alınacak aracın asıl fatura değeri 120.000 TL ve altında olması durumunda azami vade 60 ay, 120.000,01 TL – 300.000 TL aralığında olanlar için azami vade 48 ay, 300.000,01 TL – 750.000 TL aralığında olanlar için azami vade 36 ay ve 750.000 TL üzerinde olanlar için azami vade 24 ay’dır.
Bankamızın, piyasa koşullarına göre faiz oranlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
Kampanyaya en yakın şubemizden başvuruda bulunabilirsiniz.

Exit mobile version