Ekonomi

İş Bankası Bankamatik Kampanyası! 75 TL Maxipuan Hediye Ediyor!

İş Bankası yeni bir kampanya başlattı. Bankamatik kart sahiplerine özel başlattığı kampanyada dörtlü kampanya kapsamında market, giyim&kozmetik, restoran sektörleri ve seçili e-ticaret sitelerinden her bir birinden yapacakları 150 TL ve üzeri harcama yaparak 75 TL değerinde maxi puan kazanacak. 20 Eylül tarihine kadar devam edecek kampanyanın detayları…

Kampanya Detayları

  • Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası bireysel Bankamatik Kartları, MaxiPara Kartlar
  • MaxiPuanlarınız 28 Eylül 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 8 Ekim 2021 (bu tarih dâhil)’dir.
  • Kampanya koşulları: Kampanya kapsamında; Bankamatik Kartları ile market, giyim&kozmetik, restoran sektörleri ve seçili e-ticaret iş yerlerinin her birinde tek seferde 150 TL ve üzeri en az 1 adet alışveriş yapılması gerekmektedir. 4 sektörün her birinde tek seferde 150 TL ve üzeri alışverişin tamamlanmasının ardından 75 TL MaxiPuan kazanılacaktır. Kazanılabilecek azami MaxiPuan tutarı 75 TL’dir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.
  • Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: İş Bankası Kredi Kartları, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Cüzdan yüklemeleri, Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler, vergi ödemeleri, fatura ödemeleri kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.