İş Bankası borcunu ödeyemeyenler için duyurdu: Hemen mesaj atanlara verilecek!

Birçok kişi kredi borçlarını ödeyememekten şikayet ediyor. Farklı bankalara borcu olan vatandaşlar için İş Bankası duyuruda bulundu. Banka tarafından yapılan yazılı açıklama ile borç kapatma kredisi hakkında bilgi verildi. Buna göre krediye başvuran müşteriler, borçlarını 36 aya kadar bölebilecekler.

Bankalar borcu olan vatandaşların, borçlarını bir çatı altında toplamaları için borç kapatma kredileri veriyorlar. İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile borç kapatma kredisini duyurdu. 36 aya kadar bölünen kredinin faiz oranları ise kişiye özel olarak belirleniyor. İş Bankası ile borç transferi yapmak ve kredi almak isteyenler SMS ile başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Bunu için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR aralarında boşluk bırakarak yazıp 4402’ye mesaj göndermek yeterli oluyor.

Başvurum sırasında hangi belgeler talep edilebilir?

Başvuru sahibi ve varsa kefiller için

Başvuru Formu (şubelerimizden yapacağınız başvurular için)
Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi
Gelir durumunuzu gösterir belge

talep edilebilecektir.

Borç Transferinde Kredi Notu Önemli mi?

Diğer kredi değerlendirmelerinde olduğu gibi, borç transferinde de kredi notunuz değerlendirme sonucunun belirlenmesinde önemli etmenlerden biridir.

Borç Transferine Hangi Borçlar Dahildir?

Borç transferini, diğer bankalardan kullanmış olduğunuz kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borçlarınız için kullanabilirsiniz.

Exit mobile version