İş Bankası ihtiyaç kredisine cep telefonunuz ile ‘Anında Kredi’ başvurusu nasıl yapılır?

İş Bankası özellikle çalışanları sevindirecek kredi duyurusunda bulundu. Banka şubeye gitmeden cep telefonu ile ‘Anında Kredi’ başvurusu yapılabileceğini açıkladı. 50 bin TL’ye kadar verilen krediden 90 güne kadar ödemesiz olarak faydalanılabiliyor. Peki, İş Bankası anında kredi özellikleri nelerdir? Başvuru nasıl yapılır?

Pandemi döneminde nakit ihtiyacı olan vatandaşlara İş Bankası güzel haberi verdi. Banka şubeye gitmeden 50 bin TL’ye kadar kredi başvurusunda bulunabileceğini açıkladı. 14Kredi ödemesinin İş Bankası’ndaki vadesiz hesaba anında aktarılacağı ifade edildi. İş Bankası kredi açıklamasında, “Anında Kredi, 50.000 TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları* ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir.

Üstelik, Anında Kredi’ye başvururken dilerseniz ilk taksitinizi krediyi kullandığınız tarihten 3 ay sonra olacak şekilde belirleyebilir ve kredinizi eşit taksitlerle geri ödeyebilirsiniz. 90 güne varan ödemesiz dönemli** Anında Kredi’ye İşCep veya İnternet Şubesi’nden başvuru yapabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Anında Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Anında Kredi başvurusu için;

İşCep > Krediler > Kredi Başvurusu Yap > Anında Kredi veya Başvurular > Krediler > Anında Kredi

İnternet Şubesi > Kredilerim > Anında Kredi veya Başvuru-Ürünler > Anında Kredi

Bankamatik > Diğer İşlemler > Başvurular > Anında Kredi

adımlarını takip edebilirsiniz.

Anında Kredi Başvurusu için Gerekenler

Anında Kredi başvurunuzu İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden 7/24 dilediğiniz zaman hızla ve güvenle yapabilir, başvurunuzun onaylanması durumunda şubeye gitmenize gerek kalmadan kredi kullanmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.***

Kredi başvurunuz, gerek duyulması halinde kredi başvurusu yaparken seçeceğiniz hesabınızın bağlı olduğu İş Bankası Şubesi’ne detaylı değerlendirilmek üzere aktarılabilir.

İşCep uygulamasını telefonunuzun tarayıcısına www.isbank.com.tr/indir yazarak hemen yükleyebilirsiniz.

Exit mobile version