İş Bankası ikinci el araba almak isteyenler için duyurdu: Sıfır faiz uygulanacak!

İkinci el araba almak isteyen vatandaşlar uygun faiz oranlı kredi kampanyalarını araştırıyorlar. İş Bankası resmi internet sayfası üzerinden kampanya duyurusunda bulundu. Konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada, “İş Bankası’ndan taşıt kredisi kullanın, Intercity’de ikinci el araç alımlarında %0’dan başlayan faiz fırsatından yararlanın.” İfadeleri kullanıldı. İşte İş Bankası’nın ikinci el araçlar için düzenlediği kampanyanın detayları…

İş Bankası ikinci el araç almak isteyenler için uygun faiz fırsatını duyurdu. Banka Intercity’de ikinci el araç alımlarında %0’dan başlayan faiz fırsatı sağladığını açıkladı. Söz konusu kampanyanın 31 Mart 2021 tarihine kadar geçerli olduğu bildirildi.

Kampanya Özellikleri

Kampanya 31 Mart 2021 tarihine kadar sadece Intercity bayilerinden satın alınacak ikinci el araçlar için geçerlidir.

Yukarıda yer alan tablo bireysel nitelikli Taşıt Kredisi koşullarına göre hesaplanmıştır. Yıllık toplam maliyet oranı hesaplamasına tüm vergiler dahil edilmiş olup, sigorta masrafları dahil edilmemiştir. Toplam ücret, kredi tutarının % 0,5’i (binde beş) oranında hesaplanan tahsis ücreti ve 24,82 TL rehin tesis ücreti bedellerinden oluşmaktadır. Kredi tutarı ve vadeye göre tahsis ücreti, yıllık maliyet oranı ve taksit tutarı değişebilecektir. Tahsis ücretine BSMV dahildir.

Farklı tutar ve vadeli taşıt kredisi talepleriniz de yine şubemizce değerlendirilebilecektir.

2. el taşıtlarda Audi, BMW, Mercedes ve Volkswagen marka binek araçlar için 10 yaşa, diğer markalar için 5 yaşa kadar araçlar kredilendirilmekte ve kefil talep edilebilmektedir.

Bireysel müşterilere 2. el araçlar için kullandırılacak taşıt kredilerinde kredi tutarı, noter satış bedelini aşmamak şartıyla, satın alınacak aracın kasko değeri 120.000 TL ve altında olması durumunda azami vade 60 ay, 120.000,01 TL – 300.000 TL aralığında olanlar için azami vade 48 ay, 300.000,01 TL – 750.000 TL aralığında olanlar için azami vade 36 ay ve 750.000 TL üzerinde olanlar için azami vade 24 ay’dır.

Bankamızın, piyasa koşullarına göre faiz oranlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Kampanyaya en yakın şubemizden başvuruda bulunabilirsiniz.

Exit mobile version