İş Bankası ile Aytemiz el sıkıştı: Milyonlarca İş Bankası müşterisine 50 TL akaryakıt iadesi yapılacak!

Aralık ayı içerisinde tavan seviyelere ulaşan döviz kurları hem o dönem içerisinde hem ocak ayına girilmesi ile birlikte birçok sektör ürünün yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Zamlardan nasibini alan sektörlerden biri de akaryakıt sektörü oldu. Yılbaşına girilmesi ile birlikte zamlanan akaryakıt ürünleri ve LPG, araç sahiplerinin bütçelerinin sarsılmasına yol açtı.

Ocak ayından beri zamlı fiyatlar aracılığı ile vatandaşların hizmetine sunulan akaryakıt ürünleri, yaklaşık olarak 50 gün önce resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşının brent petrol fiyatını etkilemesi ile birlikte arka arkaya zamlar aldı. 25 TL seviyesine kadar dayanan motorin ve benzin fiyatları, sürücülerin kendi araçlarını park edip yola toplu taşıma araçları ile devam etmelerine sebep oldu.

Akaryakıt ve LPG sektöründe yaşanan bu olumsuz gelişmelerden sonra müşterileri için bir şey yapması gerektiğini düşünden İş Bankası, harekete geçti. Aytemiz ile el sıkışan banka, yeni kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

İş Bankası Akaryakıt Kampanyası 2022

Özel bankalardan biri olarak hizmet veren İş Bankası, yeni dönemde duyurduğu güncel kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Banka, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen petrol istasyonlarından biri olan Aytemiz ile iş birliği gerçekleştirdiğini duyurarak, ilgili akaryakıt kampanyasının detaylarını bildirdi.

İş Bankası- Aytemiz ortaklığında geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına göre Aytemiz istasyonlarından 15 Mayıs tarihine kadar 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ve LPG alan sürücülere, 4’üncü 150 TL’lik alışverişleri sonucunda 40 TL tutarında Maxi Puan hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, 4 alışverişten en az birini mobil uygulama aracılığı ile ödeyen sürücülere, ek olarak 10 TL daha Maxi Puan verileceğini bildirdi.

İş Bankası Akaryakıt Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

İş Bankası- Aytemiz ortaklığında geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasından Maximum özellikli kartlara sahip olan bireysel müşterilerin yararlanabilecekleri duyuruldu.

İş Bankası Akaryakıt Kampanyası Başvurusu 2022

İş Bankası- Aytemiz akaryakıt kampanyasına Maximum Mobil uygulamasında yer alan “kampanyalar” sekmesinden başvuru yapılmaktadır.

Exit mobile version