Genel

İş Bankası kampanyasını duyurdu: Temassız ödeme yapana para hediye edilecek!

İş Bankası, resmi sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. İş Bankası kartıyla temassız ödeme yapanlara toplamda 150 TL hediye edilecek. 30 Kasım tarihine kadar katılım sağlayan müşteriler 150 TL kazanacak.

İş Bankası’nın sitesinde yer alan bilgilere göre, temassız bankamatik kartla tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 200 TL ve üzeri her temassız ödeme işlemine 10 TL, toplamda 150 TL Maxipuan verilecek.

KAMPANYALAR BÖLÜMÜNDEN KATILIM SAĞLANACAK

Katılmak için Maximum Mobil’de veya İşCep’te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

KAMPANYA DETAYLARI;

Temassız özellikli Bireysel Bankamatik Kartı ile aynı gün tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilecek ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilecektir.

Maximum üye işyerleri dışında yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir.

Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, kampanya kapsamında MaxiPuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır.