İş Bankası Kampanyayı Duyurdu: 200 TL Tutarında Promosyon

İŞ Bankası duyurdu. iŞCep’li olanlara özel maximum kart kullanımına 200 TL Maxipuan kazanma fırsatı sundu. İŞ Bankası resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, “31 Ekim 2021 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması kapsamında İş Bankası müşterisi olarak İş Bankası kredi kartına başvurun, tek seferde gerçekleştireceğiniz ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizde 200 TL MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayın” ifadeleri kullandı.

Kampanya Detayları Şu Şekilde;

İş Bankası Bireysel Kredi Kartları ve İş Bankası Ticari Kredi Kartları kampanyaya dahildir.

Kampanyadan 1 Mayıs-31 Ekim 2021 tarihleri arasında İşCep içerisinde yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve İş Bankası kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler yararlanabilecektir.

Kampanya kapsamında 31 Ekim 2021 tarihine kadar başvuru yapılan İş Bankası kredi kartı ile tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş gerçekleştirilmesi durumunda 200 TL MaxiPuan kazanılacaktır.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Aidatsız kredi kartı başvuruları ve aidatsız İş Bankası kredi kartları ile gerçekleştirilen işlemler kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kampanya kriterlerine yerine getiren müşterilerimizin kazanmış oldukları MaxiPuanlar kriterlerin yerini getirildiği ayı takip eden ayın ilk 15 günü içerisinde yüklenecektir.

MaxiPuanlar yüklenildikleri tarih itibari ile 10 gün süresince kullanılabilecek, kullanılmayan MaxiPuanlar ilgili sürenin sonunda geri alınacaktır.

Yükleme anında kampanyaya dahil kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmekte olup yükleme işlemlerinin tamamlanmasının akabinde SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Exit mobile version