İş Bankası kart sahiplerine flaş duyuru: 400 TL indirim açıklaması! Süre verildi

İş Bankası kart sahiplerine flaş duyuru yapıldı. Banka, tatil planı yapacak müşterilerine duyurdu. Bu kampanya tatile gideceklere fırsat oldu. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, Tatilbudur.com’dan Maximum özellikli kredi kartları ya da Bankamatik kartıyla tek seferde yapılacak 7.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli otel rezervasyonlarında 400 TL indirim yapılacak. Kampanya 26 Eylül tarihinde sona erecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için Maximum Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir. Katılımınızın ardından kampanya kodu ekranda görüntülenecektir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Pati Kart, Maximum Genç Kredi Kartı), Bankamatik Kartları ve MaxiPara kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler

Ticari kredi kartları ve aidatsız kredi kartları ile yapılan işlemler, iptal, iade işlemleri ile MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Ek Koşullar

Bu kampanya başka kampanyalar, indirim çekleri ile birleştirilemez. Kuponlar ve indirimler hiçbir koşulda nakde çevrilemez. Aynı alışverişte birden fazla hediye çeki kullanılamaz. Kupon geçerlilik süresi biten çekler üzerinde iade ve hak beyan edemez. TatilBudur kampanya koşullarını ve kampanya süresi değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyanın detayları;

Kampanya kodları sadece Tatilbudur.com web sitesi, mobil uygulama, acenteler ve çağrı merkezi üzerinden 22.06.2022 – 30.09.2022 tarihleri arasında yapılacak olan konaklamalarda ve 26.09.2022 tarihine kadar olan satışlarda geçerlidir. Kampanya minimum 4 gece ve üzeri konaklamalarda geçerlidir. Kampanya www.tatilbudur.com/maximum-evlenenlerin-yaninda-kampanyasi sayfasında bulunan otellerde geçerlidir. ​

Exit mobile version