İş Bankası Konut Kredisi Kampanyası: 900 Bin TL’lik Ev Hayaliniz Gerçek Olsun!

İş bankası 900 bin Türk lirası olarak konut kredi kampanyasının detaylarını paylaştı. Konut kredisi almak isteyen vatandaşlar açısından önemli olan bilgi gelir ile uyumlu olması gerekmektedir. İş bankasının konut kredi kampanyası, yüksek gelirli olanlara ev sahibi olma hakkını sunuyor.

Konut kredi maliyetlerini öğrenmek isteyenler İş bankası 2 milyon Türk lirası konut kredi kampanyasını ayrıntılarını ev sahibi olmak isteyenlerle paylaştı. Konut almak isteyen kişilerin dikkatini çeken bu kampanya da aylık taksit tutarları da beraberinde açıklandı. Gelir ile orantılı olması gereken tutar, kredi çekmek isteyenlere önemli bilgi sunmakta.

İş bankası Türkiye de köklü finans kuruluşlarından sadece biridir. Konut kredi alanında cazip olan fırsatları ev sahibi olmak isteyenler açısından sunuyor. İş bankasının güncel kampanyasında, konut kredisinin aylık faiz oranları yüzde 2,87 olarak belirleniyor. Bu oran piyasa da yüksek olarak görünüyor olsa da diğer bankalar ile kıyaslanmış olduğunda oldukça rekabetçi bir seviye de yer alıyor.

İş Bankasından 900 Bin Türk Lirası Kredi

İş bankasının diğer avantajı ise konut kredi taksitlerini 6 ay süre ile erteleme imkanı sunuyor. Bu durum özellikle yeni ev sahibi olmak isteyen kişiler açısından önemli bir rahatlama imkanı sunuyor. Müşteriler kredi çektikten sonrasında ilk 6 ay süresince herhangi bir ödeme gerçekleşmeden bu sürenin sonunda taksit ödemelerine başlıyor.

Örnek olarak İş bankası tarafından çekilen 90 ay vadeli olan 900 bin Türk lirası olan bir konut kredisi açısından aylık olarak 28.025,68 Türk lirası taksit ödeme imkânı sunuyor. Bu kredilerin toplam maliyetleri ise 10 yıl içerisinde 5,3 milyon Türk lirasına ulaşıyor. Ev sahibi olmak isteyenler açısından bankaların sunmuş oldukları konut kredi seçenekleri oldukça çeşitlidir.

Kamu bankalarının yanında özel bankaların daha cazip fırsatlar sunması potansiyel ev sahiplerine farklı olan seçenekler ile tercih yapma imkânı sunuyor. Özellikle İş bankası gibi olan kurumlarda sunmuş olunan avantajlı kampanyalar ve esnek olan ödeme planları konut alımı planlamakta olan bireyler açısından önemli fırsatlar sunuyor.

 

Exit mobile version