İş Bankası müşterilerine büyük fırsat: 7.500 TL kazanma şansı!

 İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya ile 7.500 TL değerinde MaxiPuan hediye ediyor. Ancak bu fırsatın bazı şartları var. Detaylar haberimizde!

İş Bankası Müşterileri İçin Özel Kampanya

İş Bankası, müşterilerine özel bir fırsat sunuyor: 7.500 TL değerinde MaxiPuan! 31 Mart’a kadar geçerli olan bu kampanya ile İş Bankası müşterileri, belirli şartları sağladıklarında ciddi bir ödül kazanma şansı elde ediyorlar.

MaxiPuan Kazanma Şartları Nelerdir?

Bu kampanyadan yararlanmak için müşterilerin öncelikle İş Cep ya da Maximum Mobil uygulamalarından kampanyaya katılım sağlamaları gerekiyor. Katılım sonrasında, 26 Şubat – 31 Ekim 2024 tarihleri arasında ETS’deki seçili otellerde konaklayacak olan müşteriler, 7.500 TL değerinde MaxiPuan kazanıyorlar.

Detaylı Şartlar ve Koşullar

İş Bankası’nın bu kampanyası için herhangi bir katılım ücreti talep etmiyor. Katılımın sağlanması ve kazanılan MaxiPuan’ın kullanılması için İşCep ya da Maximum Mobil uygulamaları kullanılabilir. Ancak kazanılan MaxiPuan’ın kullanımı için belirli bir harcama yapılması gerekiyor.

MaxiPuan Dağıtımı Nasıl Gerçekleşiyor?

Kampanya kapsamında, 26 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında belirli tutarlarda harcama yapan müşterilere MaxiPuan dağıtılıyor. Örneğin, 35.000 TL ile 49.999 TL arası harcamalarda 2.500 TL MaxiPuan, 50.000 TL ile 99.999 TL arası harcamalarda 5.000 TL MaxiPuan, 100.000 TL ve üzeri harcamalarda ise tam 7.500 TL MaxiPuan kazanılıyor.

İş Bankası’nın sunduğu bu kampanya, müşterilerine büyük avantajlar sağlıyor. MaxiPuan’ların çeşitli kullanım alanları bulunması ve ciddi bir değere sahip olmaları, müşterilerin ilgisini çekiyor. Ancak kampanyaya katılmadan önce detaylı şartların incelenmesi ve belirlenen koşullara uygun hareket edilmesi önemlidir.

Exit mobile version