İş Bankası’nda banka hesabı olanlar için açıklandı: Market alışverişi yapanlar para kazanacak!

Türkiye’de milyonlarca vatandaş banka hizmetlerinden faydalanıyor. Özellikle pandemi döneminde banka kartı kullanımları arttı. Bu kapsamda İş Bankası yeni bir kampanya duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamaya göre, banka kartı ile market alışverişi yapanlar para kazanacaklar. 50 TL Maxipuan olarak ifade edilen ödül 7 Temmuz 2021 tarihinde kartlara yüklenecek. Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum Mobil’deki Yemeksepeti, Market alışverişi, Gördüm Aldım ve Araçta Öde menülerinde yapılacak işlemlerde kullanılabilecek.

İş Bankası bankamatik kartı olanlar için yeni bir duyuruda bulundu. Yapılan açıklamaya göre, İş Bankası bireysel özellikli Bankamatik Kartı olanlar, market alışverişlerinden 50 TL Maxipuan kazanacak. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “30 Haziran’a kadar, Bankamatik Kartı’nızla Maximum Mobil’den vereceğiniz 200 TL ve üzeri ilk market siparişinize 50 TL MaxiPuan!” ifadeleri kullanıldı. İş Bankası kredi kartı, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan ve Maximil kullanılarak yapılan işlemlerde ise kampanya geçerli olmayacak.

Banka tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

Kazanılan MaxiPuanlar 7 Temmuz 2021 tarihinde yüklenecek ve 27 Temmuz 2021 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 28 Temmuz 2021 tarihinde silinecektir. Kampanyadan azami 50 TL Maxipuan kazanılabilir. Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum Mobil’deki Yemeksepeti, Market alışverişi, Gördüm Aldım ve Araçta Öde menülerinde yapılacak işlemlerde kullanılabilecektir.

Exit mobile version