İş Bankası’ndan 400 TL indirim açıklaması: Duyuru yapıldı!

İş Bankası’ndan açıklama geldi. Banka, kampanya duyurusunda bulundu. İş Bankası’nın başlattığı kampanya kapsamında 400 TL indirim kazanılacak. Müşterilere indirim kazanmak için şartlar sunuldu. Buna göre, 26 Eylül tarihine kadar kampanyaya katılanlar indirimden yararlanabilecek.

İş Bankası müşterilerine açıklama yapıldı. İş Bankası, 400 TL indirim kampanyasını müşterilerine duyurdu. İş Bankası’ndan yapılan açıklamada, Tatilbudur.com’dan Maximum özellikli kredi kartı ya da bankamatik kartıyla tek seferde yapılacak 7.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli, seçili otel rezervasyonlarında 400 TL indirim kazanılacağı belirtildi. Kampanya 26 Eylül tarihine kadar sürecek.

KAMPANYANIN KOŞULLARI;

Bu kampanya başka kampanyalar, indirim çekleri ile birleştirilemez.

Kuponlar ve indirimler hiçbir koşulda nakde çevrilemez.

Aynı alışverişte birden fazla hediye çeki kullanılamaz.

Kupon geçerlilik süresi biten çekler üzerinde iade ve hak beyan edemez.

TatilBudur kampanya koşullarını ve kampanya süresi değiştirme hakkını saklı tutar.

KAMPANYANIN KULLANIMI;

Kampanya kodları sadece Tatilbudur.com web sitesi, mobil uygulama, acenteler ve çağrı merkezi üzerinden 22.06.2022 – 30.09.2022 tarihleri arasında yapılacak olan konaklamalarda ve 26.09.2022 tarihine kadar olan satışlarda geçerlidir. Kampanya minimum 4 gece ve üzeri konaklamalarda geçerlidir. Kampanya www.tatilbudur.com/maximum-evlenenlerin-yaninda-kampanyasi sayfasında bulunan otellerde geçerlidir.

Exit mobile version