İş Bankası’ndan flaş karar: Kartı olanlar dikkat! 200 TL’lik alışverişiniz bedavaya gelecek

İş Bankası’ndan flaş karar alındı. İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden önemli bir duyuru yaptı. Banka, yüzlerce kişiyi ilgilendiren kampanyasının detaylarını açıklayarak, müşterilerine bilgilendirmede bulundu.

İş Bankası, müşterisi olanlara bir fırsat sundu. Bankadan alınan bilgilere göre, İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlara yapacakları ilk 200 TL ve üzeri alışverişe 200 TL MaxiPuan verilecek. Kampanyanın bu ayın sonuna kadar geçerli olacağı duyuruldu.

İŞ BANKASI KAMPANYANIN DETAY VE KOŞULLARINI DUYURDU;

Kampanyadan 1 Ocak-31 Ekim 2022 tarihleri arasında İşCep içerisinde yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden ilk defa İş Bankası müşterisi olup, aynı ay içerisinde İş Bankası kredi kartı veya Bankamatik Kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz faydalanabilecektir.

Kampanya kapsamında başvurusu yapılan İş Bankası kartları ile kart başvuru tarihini takip eden ayın sonuna kadar tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş gerçekleştirilmesi durumunda 200 TL MaxiPuan kazanılacaktır. Örneğin Mayıs 2022 döneminde “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olup, kampanya kriterlerini yerine getiren müşterilerimize MaxiPuan yüklemeleri 15 Temmuz 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecektir.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Exit mobile version