İş Bankasından şubeye gitmeden online başvuru ile anında 50 bin lira kredi

İş Bankası tarafından yeni kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamına ​2021 yılı yaklaşırken artan ihtiyaçlar için 50 bin liraya kadar kişiye özel faiz oranı ve 36 ay vade ile kredi verilebileceği ifade edildi. Ayrıca bu kredide 3 ay geri ödemesiz dönem bulunduğu belirtildi.

50 BİN LİRAYA KADAR KREDİ

Bu kredi kampanyası hakkında İş Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yeni yıl ihtiyaçlarınız kapsamında İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden 50.000 TL’ye kadar kullanabileceğiniz ve aylık eşit taksitlerle geri ödeyebileceğiniz Anında Kredi’ye konu tutar, krediniz onaylandığı anda İş Bankası’ndaki vadesiz hesabınıza hemen aktarılır.

50.000 TL üzerindeki Anında Kredi başvurularının anında kullandırılmasına dair değerlendirme ise başvuru bazında yapılır. Kredi başvurunuz, gerek duyulması halinde kredi başvurusu yaparken seçeceğiniz hesabınızın bağlı olduğu İş Bankası Şubesi’ne detaylı değerlendirilmek üzere aktarılabilir.”

BAŞVURU DETAYLARI

Bu kredi başvurusunun Krediler” > “Kredi Başvurusu Yap” > “Anında Kredi” sekmelerinden yapılabileceği veya “Başvurular” > “Krediler” > “Anında Kredi” adımlarını takip edilerek yapılabileceği ifade edildi.

Bunun yanı sıra internet şubesinden, internet sitesinden, bankamatiklerden, SMS ile, telefon şubesi aracılığı ile de başvuru yapılabileceği vurgulandı.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version