Genel

İş Kurmak İsteyen Vatandaşların Milyonlar Ödemesine Gerek Kalmadı; Vakıfbank’tan Satılık Dükkan İlanları Resmen Bedavaya Gelmeye Başladı!

Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, pek çok bankacılık hizmetinde vatandaşın lehine adımlar atarak, daha kazançlı hizmet vermeye devam ediyor. Kredilerinin faizini düşüren Vakıfbank, şimdilerde ise, ipotek yoluyla eline geçen mülkleri piyasanın en uygun fiyatından satışa çıkararak, vatandaşların emlak alışverişi yapmasını kolaylaştırıyor. Temmuz ayında Adana’da üç ayrı dükkan satışa çıkaran Vakıfbank, ihale sürecini de başlatmış bulunuyor.

İlk Dükkanın Teminat Bedeli 210 Bin TL

Teminat bedelini yatıran herkesin ihaleye girebildiği ve teklif verebildiği ihaleli satışlarına bu ay da devam eden Vakıfbank, Adana ilinde tam üç adet dükkanı satışa çıkarmış bulunuyor. Bu dükkanlardan ilkinin Adana ilinin Sarıçam ilçesinde bulunan Çınarlı mahallesinde yer aldığını ilan eden Vakıfbank hem dükkan hemkonut sa de mağaza olarak kullanıma uygun olan bu gayrimenkulün ihalesini bugün itibariyle başlatıyor. İlanda dükkanın büyüklüğüne de yer veren Vakıfbank, 495 metrekare büyüklüğünde olan bu dükkan için ihaleye girme bedelini 210 bin TL; ihale başlangıç bedelini ise 2 milyon 100 bin TL olarak açıklamış bulunuyor.

İkinci Dükkanın Teminat Bedeli 1 Milyon 155 Bin TL

Bu ay Adana’da satılık hisseli fabrika ve arsasını da satışa çıkaran Vakıfbank, Adana ilinin Yüreğir ilçesinde yer alan Havutlu bölgesinde bulunan bu gayrimenkul ve arsası için 1 milyon 155 bin TL teminat bedeli istiyor. 7918 metrekarelik kullanım alanına sahip olan fabrika için ilk verilebilecek olan teklif ise, Vakıfbank tarafından 11 milyon 550 bin TL olarak açıklanmış bulunuyor.

Üçüncü Dükkanın Teminat Bedeli 35 Bin 300 TL

Adana’da bulunan son dükkanı Kozan ilçesinden satışa çıkaran Vakıfbank, bu ilçenin Şevkiye mahallesinde bulunan dükkanın 120 metrekare büyüklüğünde olduğunu ilan etmiş bulunuyor. Adana’daki üçüncü dükkan için 353 bin ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Vakıfbank, bu ihaleye katılmak için ise 35 bin 300 TL teminat bedeli istiyor.