Magazin

Işın Karaca 19 yaş küçük sevgilisiyle Amsterdam’da sessiz sedasız evlendi

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, son dönemde “Alopesi üniversalis” hastalığıyla mücadele ederken sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam’da sessiz sedasız bir evlilik töreni gerçekleştirdi. Karaca, nikahın hemen ardından sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerine sürpriz bir şekilde evliliklerini duyurdu.

Güçlü sesi, hit şarkıları ve çıkışlarıyla tanınan Işın Karaca, bir süredir beraber olduğu Can Yapıcıoğlu ile sürpriz bir evlilik yaparak Amsterdam’da hayatlarını birleştirdi. Ünlü şarkıcı, bu özel anı paylaşmadan önce Instagram hesabından “Sürprizlere hazır olun” notuyla birkaç ipucu vermişti.

Işın Karaca, Can Yapıcıoğlu ile olan 19 yaşındaki yaş farkına rağmen mutlu bir şekilde nikah masasına oturdu. Nikahlarını kıydıktan hemen sonra Işın Karaca, mutluluklarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Can Yapıcıoğlu kimdir?

Can Yapıcıoğlu, organizatör olarak kariyer yapmanın yanı sıra müziğe de ilgi duyan bir isim. 1992 doğumlu olan Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca’dan 19 yaş küçüktür. İzmirli bir besteci ve piyanist olan Can Yapıcıoğlu, piyano eğitimine babası Mesut Yapıcıoğlu ile başladı ve klasik eğitimin yanı sıra caz ve uyum eğitimine de önem verdi. Üniversite eğitimi sürecinde piyanist ve besteci olarak caz sahnesine adım atan Can Yapıcıoğlu, müzik kariyerine odaklanmış bir isimdir.