Personel Alımı

İŞKUR duyurdu: KPSS şartı olmadan 81 ilde işçi alımı yapılacak!

İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden iş arayan vatandaşlara yönelik açıklamada bulundu. İŞKUR’dan yapılan açıklamaya göre 81 ilde 11 bin 361 iş alımı yapılacağı açıklanırken aranan meslekler ile ilgili duyuru yapıldı.

İş arayan vatandaşlara İŞKUR’dan iş imkanı sunulacak. Beden işçisi, şoför, paketleme işçisi olarak çok sayıda meslekte işçi alımı yapılacağı açıklandı. İl il yayımlanan işçi alımlarına iş arayanlar nasıl başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? İŞKUR duyurdu. İşte ilanlar ve başvuru şartları…

İŞKUR’dan iş sahibi olmak isteyenlere açıklama yapıldı. 81 ilde iş arayan vatandaşlar için İŞKUR iş imkanı sunduğunu duyurdu. Peki İŞKUR’a nasıl kayıt olabilirsiniz? İŞKUR üzerinden istediğiniz mesleği nasıl bulabilirsiniz?

ARANAN MESLEKLER NELERDİR?

Beden İşçisi (Genel)

Servis Aracı Şoförü

Beden İşçisi (Temizlik)

Paketleme İşçisi

Depo İşçisi (Elleçleme)

Konfeksiyon İşçisi

Diğer Mobilya İşçileri

İŞKUR’A NASIL KAYIT OLABİLİRİZ?

İŞKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI

İŞKUR işçi alımlarına başvuru yapmak için öncelikle https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yapmanız gerekmektedir.

“Meslek” yazan kutucuğa “İşçi” yazın ve arama sayfasına tıklayın. İl ve ilçelere göre filtreleme yapabilirsiniz. Ardından çalışmak istediğiniz ilana başvurabilir ve sonuçları bekleyebilirsiniz.

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunanların kayıt yapması gerekecek. Başvurular için İŞKUR kayıt bölümünden doğru bilgilerin girilmesi gerekecek.