İzmir HaberleriPersonel Alımı

İŞKUR duyurdu: Tire Belediyesi işçi alımı yapacak! Başvuru süresi yarın dolacak!

İŞKUR internet sitesi üzerinden İzmir’in Tire ilçesinde Tire Belediyesi’nin iş alım ilanını duyurdu. Tire Belediyesi açtığı ilanda çöpçü alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR aracılığı ile açılan ilanda başvuru şartları belli oldu. Tire Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere çöpçü alımı yapılacağı başvuruların ise 15 Eylül’de son bulacağı açıklandı.

YARIN SON GÜN

İŞKUR internet sitesi üzerinden İzmir’in Tire ilçesinde Belediye bünyesinde çalıştırılmak üzere çöpçü alımı yapılacağını duyururken başvuru detaylarını paylaştı. Tire Belediyesi üzerinden yapılacak iş başvurusunun yarından itibaren son bulunacağı bildirildi.

İŞKUR üzerinden yayımlanan iş ilanında Tire Belediyesi’ne başvuru yapmanız yeterli olacağı açıklanırken uygun görülen adayların 15 Eylül başvuru süresinden sonraki 1 haftalık süreç içinde aranacağı açıklandı. Müracaat koşulları ise Tire Belediyesi tarafından açıklandı.

TİRE BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI

Tire Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere;

28.04.2018 tarih ve ve 20405 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı kuruluşları ile Bunların üyesi olduğu mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına dayalı hizmetlerin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. maddesindeki şartları taşımak

İkamet adresinin Tire ilçesi sınırları içerisinde olmasının yeterli olacağı bildirildi.

Deneyim süresinin 6 ay olacağı da bildirildi.