İŞKUR yeni ilanlar paylaştı! İlkokul mezunu personel alımı yapılacak!

İŞKUR iş arayanlar adına toplamda 22.156 kişilik kadroyla personel alımı yapacağını paylaştı. Bu adamlar Türkiye’deki farklı iller için geçerli olacak.

İŞKUR ilkokul mezunlarına sevindiren haber paylaştı. Minimum ilkokul mezunları arasından personel alımı yapacak. İşte İŞKUR alımı ile ilgili tüm detaylar…

İŞKUR personel alımı

Yayınlamış olduğu ilanlar kapsamında pek çok personel alımı duyurusunu paylaşıyor. Paylaşılan personel alımı duyuruları ile birlikte detaylar İŞKUR’un resmi web sitesinden aktarılıyor. Türkiye Iş Kurumu uzun bir süredir beklenen şubat ayı personel alımı için ilanları tek tek paylaştı. İlanlar kapsamı içerisinde Türkiye’nin 81 ili için özel sektör ve kamu da görevlendirilecek adaylar arandığı paylaşıldı. Başvuru yapacak adayların minimum ilkokul mezunu olması gerekecek. Dikkat edilmesi gereken diğer noktalarda listelendi.

2024 Şubat iş ilanları

İŞKUR bünyesinde toplamda 22.000’den fazla kadro ile birlikte personel alımı yapacak. Bazı kurumlar personel temin için KPSS şartı aranıyorken bazı kurumlarda minimum 50 KPSS puanı talep etti. Adaylar ilgili kurumların şartlarını dikkatli şekilde inceleyip başvurularını gerçekleştirecek.

İŞKUR ilanları sayfası üzerinde yayınlanmış olan ilanlar kapsamı içerisinde 22.156 kişilik bir istihdam söz konusu olacak. Şubat ayı içerisinde alım yapılacak.

Başvuru şartları açıklandı

İŞKUR bünyesine gerçekleştirilecek olan personel alımı için başvuru şartları netleşti. Başvuru şartları ise şu şekilde:

Beden işçisi alımı yapılacak

İŞKUR bünyesinde en çok paylaşılan ilanlardan biri de beden işçisi kadrosuyla oldu. Beden işçisi kas gücü kullanılarak taşıma, İstifleme, kazma, kaldırma ve kürekleme gibi basit işlerin işçilik vasıtasıyla bilgi de gerekli yerlerde kullanılarak ücret karşılığında yapılması işi olarak biliniyor. En çok paylaşılan ilanlardan birisi de beden işçisi kadrosuyla oldu. Beden işçisi için İstanbul, Gaziantep, Kocaeli, İzmir, Şanlıurfa, Tekirdağ, Sakarya ve Eskişehir başta olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinden alımlar gerçekleştirilecek. Diğer kadrolar ve alımlar İŞKUR’un web sitesi üzerinden detaylandırıldı.

Exit mobile version