KamuPersonel Alımı

İŞKUR’dan Duyuru: Büyükşehir Belediyesine 160 Kadrolu İşçi Alınacak!

31 Ekim 2022 tarihinde, Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesine kadrolu 160 işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un Adana iş ilanları sayfasında yer alan ilana göre Adana Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olan ULAŞIM A.Ş, KPSS şartı aramaksızın 160 daimi işçi alımı yapacak.

Adana ULAŞIM A.Ş personel alımlarında herhangi bir yaş ve öğrenim şartı belirtilmemiş olup, bu ilana bay bayan herkes başvuru sağlayabilecektir. Alınacak personellerin yine aşağıda belirtilen mesleki şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Personel alımı için yayınlanan resmi iş ilanına başvurular 01 Kasım 2022 tarihinde başlayacak olup, aynı gün saat 17.00’da da sona erecektir. Belediye işçi alımlarına başvurular sadece e-mail yolu ile yapılacak olup, başvuru adres bilgileri ise aşağıda ilan içeriğinde verilmiştir.

İŞKUR’da yayınlanan resmi iş ilanına başvurular “personel01@adanaulasim.com.tr” adresine özgeçmişler ve kimlik fotokopileri gönderilerek yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Adana Büyükşehir Belediyesi ULAŞIM A.Ş’ın yayınlamış olduğu resmi ilan içeriği ve diğer detaylar aşağıda verilmiştir…