İŞKUR’dan ev hanımlarına ve öğrencilere müjde: Evinizden çıkmadan 4 bin 250 TL kazanabileceksiniz!

Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlara karşın aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen ev hanımlarına ve eğitim masraflarını karşılamak için iş arayan öğrencilere müjdesini veren Türkiye İş Kurumu, evden yapılabilecek işlerin listesini yayınladı.

Türkiye İş Kurumu Ev İşi İlanları

Geliştirdiği istihdam projeleri ve resmi internet sitesinde yayınlamış olduğu personel alımı ilanları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran kamu kurumlarından olan Türkiye İş Kurumu, yeni dönemde de binlerce vatandaşı iş sahibi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda ev hanımları, öğrenciler veya evden çalışabilecek olan diğer kişiler için de yeni ev işi ilanları yayınlayan kurum, ilgili ilanların ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan ev işi ilanları aracılığı ile istihdam edilebilecek olan kategoriler şu şekilde belirlendi:

Türkiye İş Kurumu Ev İşi İlanlarına Kimler Başvuru Yapabilir?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan ev işi ilanlarına, 18 yaşından büyük olan ve İŞKUR sistemine kaydı bulunan her işsiz vatandaş başvuru yapabilmektedir. Ayrıca başvuru yapılacak olan ilan içerisinde belirtilmiş olan özel şartlar da sağlanmalıdır.

Türkiye İş Kurumu Ev İşi İlanlarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan ev işi ilanlarına, diğer ilanlara olduğu gibi internet sitesi üzerinden veya en yakın İŞKUR Müdürlüğü’nden başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu ev işi ilanlarına online olarak başvuru yapmak isteyen vatandaşların, İŞKUR’un resmi internet sitesine T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapmaları ve açılan ekranda istedikleri iş ilanını aratmaları gerekmektedir. İlanların sıralanması ile birlikte, arzu edilen iş ilanını “başvur” seçeneğine tıklayarak başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version