Ekonomi

İŞKUR’dan ikramiye ve kumanya garantili iş ilanı: 20 yaşın üzerinde olan herkes başvuru yapabilecek!

Yeni dönemde ekonomi piyasalarının olumsuz grafikler sergilemesi, vatandaşların nakde olan sıkışıklıklarının artmasına yol açtı. Gideri günden güne artan ancak buna karşın geliri sabit olan vatandaşlar, aylık kazançlarını yükseltmenin yollarını aramaya başladılar. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Kurumu, Türkiye’nin dört bir yanında başvuruya açık olan ilanları ile yüksek maaş ve ek faydalar karşılığında istihdam edilebilme fırsatları sunduğunu bildirdi.

İŞKUR’dan İstanbul İş İlanı!

Ülke içi istihdamın arttırılması için geliştirmiş olduğu projeler ve kendi internet sitesinde yayınlamış olduğu kamu sektörü ve özel sektör iş ilanları ile dikkat çeken Türkiye İş Kurumu, yeni dönemde de hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak yayınladığı alım ilanlarından birisi olan mekatronik teknisyeni ilanı ile İPSAN Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne personel alımı yapılacağını duyuran kurum, ilgili ilanın detaylarını yayınladı.

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayınlanmış olan İPSAN mekatronik teknisyeni alımı ilanına göre istihdam edilecek personele ramazan aylarında kumanya, bayram ikramiyesi, yol desteği, yemekhane hizmeti, servis hizmeti ve yüksek maaş garantisinin sunulduğu bilgisi verildi.

Türkiye İş Kurumu Tokat Konfeksiyon Elemanı Alımı İlanı!

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan konfeksiyon elemanı alımı ilanına göre Dersateks Tekstil isimli firmaya personel alımı yapılacağı bilgisi kaydedildi. Firma, tam zamanlı olarak belirlediği çalışma şekline uyum sağlayabilecek ve makineci olarak tecrübe edinmiş olan personeli istihdam edeceğini bildirdi.

Türkiye İş Kurumu İş İlanlarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanlarına, kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile veya İŞKUR Müdürlüklerine şahsen giderek başvuru yapılabilmektedir.