İslam Memiş Açıklamalarda Bulundu! Gram Altın 1450 TL Olacak Dedi!

Ekonomi piyasalarına ilişkin yaptığı isabetli tahminlerle son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırım yapmak isteyenlere altın değerinde tavsiyeler verdi. Özellikle gümüş ve altın gibi emtialara yatırım yapmak isteyenler, İslam Memiş’in bu tavsiyelerine göz atmakta fayda var.

Ekonomi piyasalarında son zamanlarda yaşanan olumsuz gelişmeler altın ve döviz fiyatlarına da yansıdı. Gıdadan tekstile, emlaktan otomotive hemen hemen her sektörde artan maliyetler, hizmet ve ürünlere yüksek zam olarak geri döndü. Alım gücü, günden güne artan enflasyon karşısında ezilmeye başladı. Dişinden tırnağından arttırdığı birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlar uzmanların görüşlerine bel bağladı.

Altın Değerinde Tavsiyeler

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarda yeni rekorların gelmesini beklediğini söyledi. Özellikle gümüş, altın ve dolar için yatırımcılara altın değerinde tavsiyeler verdi. Altın fiyatlarında ki artışın sürekli olarak devam ettiğini söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yapılan yatırımların başarılı olup olmaması noktasında nelere dikkat edilmesi ile ilgili önemli ipuçları verdi. Yapılan yatırımlar neticesinde, yapılan yatırımın fiyatının değil, kendisinin büyümesinin gerektiğini söyledi. Başarılı bir yatırımın nasıl olması gerektiğini anlatan uzman, 10 gram altının 15 gram altına yükselmesinin bir başarı olduğunu dile getirdi. Aksi takdir de yapılan altın fiyatlarına yönelik değerlendirmelerin hatalı olabileceğine dikkat çekti. Altın fiyatının 900 TL veya 1000 TL olmasından ziyade eldeki altının gramının 8 gramdan 10 grama yükselmesinin yatırımda başarıyı getirdiğini ekledi. Fiyata bakarak değil, yatırımın miktarına bakarak yatırımları değerlendirmek gerektiğinin altını çizen Memiş, sosyal medyadan bilgileri alıp hemen al-sat yapmaya başlayanların ise hüsrana uğrayacağını söyledi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın, gümüş ve döviz fiyatlarıyla ilgili beklentilerini de paylaştı. Altın, gümüş ve döviz kurlarının ilerleyen dönemlerde de pozitif yönlü ilerleyeceğini tahmin ettiğini söyleyen Memiş, yıl içerisinde bu ürünlerde yeni rekorlar görmeyi bekliyor. Gram altın fiyatı için 1450 TL seviyesini işaret ederken, gümüş için gram bazında 20 TL seviyesinde bir beklentisi olduğunu dile getirdi.

Exit mobile version