İslam Memiş, birikimlerini kısa yoldan katlamak için piyasalara yatırım yapmak isteyenleri uyardı: Şu an da altını dolar ile …

Geride bıraktığımız yılın son aylarında hem altın piyasasında hem döviz kurlarında yaşanan ani yükselişlerden sonra vatandaşlar tarafından en çok takip edilen piyasa uzmanlarından biri olan İslam Memiş, yeni dönemde ortaya çıkan Rusya- Ukrayna savaşı ve savaşın piyasalara olan etkilerini yorumladı. Ayrıca Uzman Memiş, savaş ortamında paniğe kapılarak yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için de çeşitli uyarılarda bulundu.

“Ons Altın, Gram Altın Yatırımını Belirler!”

En son Ağustos 2020 tarihinde 2000 dolarlık seviyenin üstüne çıkan ons altın ile ilgili yorumlarda bulunan İslam Memiş, ons altının savaş ortamlarında 2 bin 300 dolar seviyesine kadar yükselebileceğini ve bu durumda gram altına yapılan yatırımın karlı olabilmesi için ons altının 2 bin dolarlık seviyenin altına düşmesinin beklenmesi gerektiğini ifade etti.

İslam Memiş’ten Yatırımcılara Net Uyarı!

Altın piyasası, enflasyon ve döviz kurları ile ilgili yaptığı tahminler ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran piyasa uzmanlarından biri olan İslam Memiş, yaklaşık 20 gün önce başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşının piyasalara olan etkilerini yorumladı. Savaş ortamlarının, ekonomi piyasaları için daima belirsizlik niteliğini taşıdıklarını ifade eden İslam Memiş, giderek yükselen ekonomi piyasalarına karşın vatandaşları uyardı.

Savaş ortamında döviz kurlarının ve altın piyasalarının sürekli olarak değişebileceğine dikkat çeken İslam Memiş, elinde TL cinsinden birikimi olan vatandaşların bu aralar paniğe kapılmaması gerektiğini ve ons altının 2 bin doların altında ki seyrine göre gram altın alınabileceğini iddia etti. Ayrıca Memiş, şu an kendi elinde de TL cinsinden birikimi olmuş olsa piyasalara yatırım yapmamayı tercih edeceğini ifade etti.

“Altını, Dolar ile Değerlendirin!”

Yatırımcılara rehber niteliğinde olan konuşmalarına devam eden Uzman İslam Memiş, elinde dolar cinsinden birikimi olan vatandaşların, bu süreçte illa bir yatırım yapmak istiyorlar ise altına yatırım yapılmasının daha mantıklı olacağını ifade etti.

Exit mobile version