İslam Memiş’ten piyasaları karıştıran şok sözler: 2022 yılında bize ekmek yedirmeyecekler!

Vatandaşlar tarafından en çok takip edilen isimlerden biri olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bir televizyon programına katılarak piyasalara ilişkin güncel tespitlerini dile getirdi.

“Bize Ekmek Yedirmeyecekler!”

Geçtiğimiz günlerde bir haber programına konuk olan ve piyasalara ilişkin güncel değerlendirmelerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, şok sözler sarf etti. Alım- satım yapılarak kara geçme devrinin şu an işlemediğini söyleyen Uzman İslam Memiş, merkez bankalarının bu yöntem ile kazanç sağlamak isteyenlere 2022 yılında ekmek yedirmeyeceğini iddia etti.

Uzman Memiş Ons Altını Değerlendirdi!

Katıldığı haber programında kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Uzman İslam Memiş, ons altın üzerinden değerlendirmelerde bulunarak merkez bankalarının düşünce yapılarını ortaya koydu. Şu an ülkeler arasında “en değerli benim param” savaşının olduğunu belirten Uzman İslam Memiş, ons altının bile isteye 1800- 2000 dolar aralığında tutulduğunu iddia etti.

Ons altının 2000 bin doların üzerine çıkması halinde yüksek enflasyonu vatandaşlara daha çok hissettireceğini ifade eden Uzman Memiş, merkez bankalarının baskılarının bu sebepten olduğunu belirtti. 1800 dolarlık seviyenin altına düşen ons altında da yatırımcıların altın piyasasına yöneleceklerini ve ülkelerin para birimlerine yatırım yapmayacaklarını ifade eden Uzman Memiş, bunların stratejik girişimler olduğunu dile getirdi.

“Gümüş Almayı İhmal Etmeyin!”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, açıklamaları esnasında göz ardı edilen bir diğer önemli maden olan gümüşe de değindi. Daha önce ki açıklamalarının arkasında duran ve gram altının 900 TL’nin altında olmadığı sürece yatırım aracı olarak görülmemesi gerektiğine dikkat çek Uzman İslam Memiş, gram altın alınamadığı zamanlarda gram gümüşün alınabileceğini belirtti.

İlerleyen zamanlarda gümüşün hayallerin dahi çok ötesinde seviyelere kadar yükseleceğine işaret eden Uzman İslam Memiş, ABD ve Çin’in gümüşe yatırım yaptığını belirtti.

Exit mobile version