İsmail Küçükkaya’dan Fatih Portakal açıklaması: Oturup yemek yemişliğim yok!

İsmail Küçükkaya, Armağan Çağlayan‘ın YouTube kanalına konuk oldu. Burada Fatih Portakal ile ilgili açıklamada bulunan Küçükkaya, “Ben Fatih Portakal ile kanka değilim, oturup yemek yemişliğim yok.” İfadelerini kullandı.

Haber sunucusu İsmail Küçükkaya, Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk oldu. İş hayatı için önemli açıklamalarda bulunan Küçükkaya, 7 yıldır Fatih Portakal ile çalıştığını söylediği açıklamasında, “Sizce geçmeli miydim? Ben tam yaz ayında, ağustosun ortasında yayın yönetmenimiz Doğan Şentürk beni aradı. Neredesin dedi, arabadaydım tatile gidiyorum dedim. “Gitmesen, yarın bir görüşelim. Önemli bir konu var” dedi. Noldu deyince “Fatih bırakıyor” dedi, “2 hafta önce söyledi, aracılar gönderdim. Hiç biri ikna edemedi, bırakıyor” dedi. Şaşırdım ve üzüldüm. Biz Fatih’le 7 yıldır beraber yapıyorduk.”

Fatih Portakal ile kanka değiliz

Fatih Portakal ile yemek yemişliği bulunmadığını da açıklamalarına ekleyen Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:

“Ben Fatih Portakal ile kanka değilim, oturup yemek yemişliğim yok. Birkaç kere Yönetim Kurulu Başkanı, Doğan Şentürk, Fatih ve ben kuru fasulye yemeğe gittik, yılda birkaç kez o kadar. Ben Fatih Portakal’ı severim, 7 yıl boyunca cesur bir şey yaptı. Sonrasında bırakmak istedi, Fatih’le de konuştum. Ama bir karar verdi, kendi kararı. Kanka değiliz ama işini iyi yapma gayreti içinde olan iki gazeteci olarak seçimleri sunduk”

İsmail Küçükkaya, hafta içi her sabah saat 08.00’da FOX TV’de 2013’den beri “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” programını sundu. 2019 İstanbul ara yerel seçimi öncesinde İstanbul 2019 Seçim Özel yayınının moderatörlüğünü yaptı.

Exit mobile version